بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
ایرانسل5 های مسابقه كد

كد مسابقه های ایرانسل5
(29-10-2014، 01:50 AM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا اینقد حرف میزنم و پیج درست میکنم تا از غصه دق نکنم

خدا نکنه , حالا یه شارژ کمتر و بیشتر که غصه نداره , من از غروب دارم کلی به این و اون شارژ میفرستم , آخه خودم لازمم نمیشه , فقط واسه اینکه حال میده و هیجان داره میام دنبال شارژ.
MRVF

سپاس شده توسط بی بی ، sky
(29-10-2014، 01:49 AM)mamalireza7 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-10-2014، 01:46 AM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-10-2014، 01:30 AM)mamalireza7 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-10-2014، 01:27 AM)albert نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-10-2014، 01:25 AM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقد من بدشانسم

دقیقا آخ من فقط 5-7 چک میکنم
قکرشو نمیکردم الان کد بذارن بچه ها Sad.gif

واسه اینکه شارژی رو از دست ندید باید مثل گرگ گرسنه پای pc بشینید , من هر 1 دقیقه یکبار سایتو چک میکنم  Biggrin.gif

خب توبیکاری
من اگه شبانه روز48ساعت بود باز وقت کم میارم

ما هم بیکار بیکار نیستیم , فقط کارمون با کامپیوتره , فقط اون کنار همیشه این پیجو باز داریم و رفرش میکنیم Biggrin.gif

منه بدبخت کارم با کتاب و جزوه و تمرین و مقاله و پایان نامه و وحشتناک ترازهمش کتابای زبان اصلی و لاتین هس
خدایا شکرت

سپاس شده توسط بی بی
خدا صبرت بده , من تازه از این درس مرس و کتاب راحت شدم , درک میکنم.
MRVF

والا لیلا جون ما هممون درس میخونیم.. من داشتم کنترل خطی میخوندم حالت تهوع گرفتم دیگه ) مثلا ها( .. 
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

تازه تز دکترام یادم رفت بنویسم
خدایا شکرت

خوبه دیگه دکتر و مهندس ها دور هم جمع شدیم.... خخخخ

سپاس شده توسط MamaliReza7 ، بی بی
لیلا من نفهمیدم تو فوق لیسانس میخونی یا دکترا???  یادمه یبار گفتی فوق لیسانس
Tongue.gif

وای mamalireza7 چقد بامزس.. نوشته what we need??? خودشم جواب داد pooya.. خدایا این نوابغ رو از پیج موبایل روز نگیر 
Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif
Tongue.gif

سپاس شده توسط MOJTABA
(29-10-2014، 02:10 AM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای mamalireza7 چقد بامزس.. نوشته what we need??? خودشم جواب داد pooya.. خدایا این نوابغ رو از پیج موبایل روز نگیر 
Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif

"" پرواضح است که منظور همان "ما پویا را می خواهیم" است""

اینجوری نوشتم که جالب باشه , البته تو خیلی از شبکه های اجتماعی , فروم ها و سایت ها این نوع شعار رایج هستش و جزو نبوغ من نیست.  Biggrin.gif
MRVF

سپاس شده توسط بی بی
شبتون بخیر آینده سازان مملکت.. 
Tongue.gif

سپاس شده توسط MamaliReza7