29-10-2014، 02:19 AM
(29-10-2014، 02:17 AM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شبتون بخیر آینده سازان مملکت..
شبت خوش باران
MRVF
کلمات کلیدی |
ایرانسل5 های مسابقه كد |
كد مسابقه های ایرانسل5
|
|||||||||||||||
29-10-2014، 02:19 AM
(29-10-2014، 02:17 AM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شبت خوش باران
MRVF
وای از دیشب تا ال*آن من خواب کد ایرانسل رو میدیدم
وای حالا دیگه نمیگم که نصف کدا میخواستن منو بخورن و انتقام بگیرن ولی خب داشتن منو میخوردن.. حیف باید برم دانشگاه وگرنه براتون تعریف میکردم
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام...
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
29-10-2014، 08:33 AM
(29-10-2014، 08:13 AM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخ ديونه
\
29-10-2014، 09:07 AM
(29-10-2014، 01:08 AM)Mojtaba6 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به قول خودت شارژتو بگير ديگه...حقوق مردم رو بيخيال... حالا به جاي تشكر از اون بنده خدايي كه داده محاكمه اش كنيد! كه چرا دير داده و پويا اگه بود زودتر ميداد! اگه پويا بود قبل از اينكه كد بياد اونو ميزاشت تو سايت و فك كنم فري تايم مي داد از اونور به جاي اينكه 12 كد تموم شه ساعت سه نيمه شب تموم مي شد شما بفرماييد اون منبعي كه پويا ازش كد مي آورده دير اعلام كرده... چون توي سايتهاي ديگه ساعت يازده شب گذاشتن اگه نگيد از اينجا كپي زدن من بعيد مي دونم... لاكن ساده از آب گل آلود ماهي گرفتن از صفات بارز بعضياست الكي جَو نده حالا ما كه ديشب گفتيم پويا مياد... كسي باور نميكنه... دير و زود داره سوخت و سوز نداره ( ترجمه: بالاخره خودش مياد و كاريش نميشه كرد )
\
29-10-2014، 10:41 AM
خیلی نامردین ساعت 11:30 کد میزارین
(29-10-2014، 09:07 AM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ای بابا باز تو درباره ما نظر دادی کار و کاسبی نداری که همش اینجایی؟؟؟ برو به زندگیت برس دادش تو کار ما هم دخالت نکن لطفا تو که میدونی ساعت 11 کد اومده پس چرا اینجا نذاشتی؟؟؟ لابد فکر کردی دست زیاد میشه بهت نمیرسه؟؟؟ بچه ها اینجوری میتونید بعضی آدمها رو بیشتر بشناسید...تموم
[/quote]
ای بابا باز تو درباره ما نظر دادی کار و کاسبی نداری که همش اینجایی؟؟؟ برو به زندگیت برس دادش تو کار ما هم دخالت نکن لطفا تو که میدونی ساعت 11 کد اومده پس چرا اینجا نذاشتی؟؟؟ لابد فکر کردی دست زیاد میشه بهت نمیرسه؟؟؟ بچه ها اینجوری میتونید بعضی آدمها رو بیشتر بشناسید...تموم [/quote] ببخشيد ديگه كه كار ندارم من از تو معذرت ميخوام كه اينجام و همش ضايع ميكنم هر چي ماس مالي ميكني نميشه.. معذرت عذر....... كارِ تو اينه كه توش دخالت نكنم؟ حقوق دولتي مي گيري يا آزاد؟ نه داداش تو اصن توجه نكردي من ديشب ساعت يازده نبودم آخرين پست رو كه گذاشتم رفتم... صبح اومدم ديدم تو گفتي پويا! رفتم جاهاي ديگه چك كردم ديدم 11 اومده.. فك كنم پويا بوده باشه ها نه؟! كاش پويا اونجاها هم بود... نه متاسفانه من از اين افكار نميكنم... '' كافر همه را به كيش خود پندارد'' حالا اگه به خودت نگاه كني بگي لابد اينم مثه من دير خبر داده كه دست زياد نشه يه حرفي... ولي ديشبم گفتم شارژ مهم نيست واسم...(اين كه تو ديشب زود كد رو نزاشتي (البته اگه اينو مي دونستي) تا بچه ها رو بسوزوني و بگي اگه پويا بود ساعت 4 ميزاشت ...) يه بحث ديگست... حالا نمي شه مخفي نياي؟ لابد اون يكي مخفي هم پوياست با هم ديگه مياين و ميرين بپا ندزدنش پوياتو
\
29-10-2014، 11:11 AM
کلا وراجی کاریشم نمیشه کرد دست خودت نیست با خنده حرافای مفتت میزنی ... من دوست دارم مخفی بیام به کسی هم مربوط نیست متوجه میشی؟؟ چی منو ضایع میکنی؟؟ چی رو میخوای ثابت کنی؟؟
نه من حقوق نمیگرم اگرم کدی رو میذارم اینجا برا دل خودم و اینکه بچه ها استفاده کنن..میفهمی اینو که؟؟؟ باشه از این به بعد من نمیذارم پویا هم نمیذاره تا شما بیای بذاری همه ما استفاده کنیم فقط اینکه از قدیم گفتن کسی که زیاد حرف میزنه......
29-10-2014، 11:14 AM
(29-10-2014، 11:11 AM)Mojtaba6 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سنگين بود؟!!پس حرف زياد نزن من كه حرفام رو حسابه مومن.. بيا چي شد قاطي كردي... خداوكيلي كد نزار باشه كد جديد بياد خودم ميزارم... ( اگه تاپيك رو دنبال كرده باشي من گفتم وقتي كد نيست پويا دعوا ميكنه ميره وقتي كد مياد مياد كد رو ميزاره دوباره دعوا ميكنه ميره نفهميدم شما اينجوري داش..) خداوكيلي مرد باش نيا... باشه من كد ميزارم.... بچه ها كم طاقت هستن چون تو 10 دقيقه زودتر كد گذاشتي كسه ديگه نتونست بزاره فك ميكنن كدها از شما در مياد من كه كلي معذرت خواستم بخاطر من نه بخاطر دل بچه ها ناراحت نشو.. چه كار داري به حرفاي من اگه كسي كه زياد حرف ميزنه.... :-/
\
شرّش خورد تو سره من... اگه من اخراج بشم بهتره تا اينكه التماس كنم و ....
نميگم.... پسر باشي ميدوني چي ميخوام بگم... ولي اگه با منطق حرف ميزني فرار كاره خوبي نيست! بخدا هيچكي هيچ شارژي از دست نداده اينقد فك نكنيد هرروز شارژ مياد از آخرين شارژي كه گرفتيد دو تا ديشب بود همين منم مثل شماها يكيشو گرفتم يكيشو نه! چون نبودم از 11 به بعد... واسه شارژ التماس نكنيد قول ميدم خودم هستم والا به خدا ميزارم من نباشم هزار تاي ديگه هستن جز اين دوتا......شايد 5 دقيقه دير تر از اينا بزارن 5 دقيقه چيزي نيست.. يه سري رو كردين آقا بالا سر خودتون...................
\
|