بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
ایرانسل5 های مسابقه كد

كد مسابقه های ایرانسل5
بابا چتونه بسه دیگه اهAngry دو روزه دلشاد رو نیست منم بیکار نیستم بیام چک کنم مث چی میپرن به هم بسه دیگه
آقا پویا مثلا شما مدیرین ها از شما بعیده،مرسی واسه کد ها ک میذاری ولی قوانین انجمن رو رعایت کنید
دیگه نبینم دعوا

سپاس شده توسط albert
مامااااااان Angry.gif باز دیررسیدم Sad.gif

سپاس شده توسط albert
(19-10-2014، 12:36 AM)BehnaZ.Naz نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مامااااااان  Angry.gif باز دیررسیدم  Sad.gif

عیب نداره Wink.gif منم نگرفتم
دفعه بعد  انشااللهRolleyes.gif

سپاس شده توسط BeHNaZ ، albert
اه....این چه وضعشه هر روز با هم دعوا میکنین؟واقعا زشته....واسه یه شارژ 1000 تومنی اینقدر با هم دعوا کنین و به هم توهین کنین....حالا اگه یه مهمان ک قصد عضویت تو سایت رو داشته باشه بیاد این دعوا ها رو ببینه میره و اصن بشت سرشم نگاه نمیکنه....دعوا نکنین بخدا زشته... هم واسه خودتون هم واسه سایت زشتهAngryAngry

سپاس شده توسط albert
(19-10-2014، 12:39 AM)ali.m نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 12:36 AM)BehnaZ.Naz نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مامااااااان  Angry.gif باز دیررسیدم  Sad.gif

عیب نداره Wink.gif منم نگرفتم
دفعه بعد  انشااللهRolleyes.gif
لیلا سهم مارو خورد با 3 تا خطش گرفت
ایشالا

سپاس شده توسط albert
(19-10-2014، 12:04 AM)ali.m نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا چتونه بسه دیگه اهAngry دو روزه دلشاد رو نیست منم بیکار نیستم بیام چک کنم مث چی میپرن به هم بسه دیگه
آقا پویا مثلا شما مدیرین ها از شما بعیده،مرسی واسه کد ها ک میذاری ولی قوانین انجمن رو رعایت کنید
دیگه نبینم دعوا

چقدر مدیر زیاد شد ییهو حکومت نظامیه داره یه صدایی میاد همه در میرن
دوستان من میخوام اس ام اس 8282 یا تبلیغات ایرانسل برام بیادباید چیکار کنم ؟!8282 میخوام

سپاس شده توسط albert
(19-10-2014، 12:59 AM)shide نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 12:04 AM)ali.m نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیگه نبینم دعوا

چقدر مدیر زیاد شد ییهو حکومت نظامیه داره یه صدایی میاد همه در میرن
دوستان من میخوام اس ام اس 8282 یا تبلیغات ایرانسل برام بیادباید چیکار کنم ؟!8282 میخوام

منکه از قبلا مدیر بودم ولی چن وقته کلاسام شرو شدن شب هم سرکار دیگه وقت ندارم ب بخش برسم

سپاس شده توسط albert
زنگ بزن 700 بعد 0بزن با اپراتور صحبت کن بگو من از 8282 پیام میخوام Biggrin.gif
یا همین مسابقه هارو بزن ولی لغو نکن

سپاس شده توسط albert
سلام
یکی از دوستان 12 روز پیش در مورد ارسال ایمیل به برنامه خندوانه رو گقته بود
من ارسال کردم الان به ایمل بهم اومده با بن 100 هزارتومنی برای اقلامی که خودش تعریف کرده
ولی حالا باید چجوری خرید؟؟
منکه سر در نیاوردم یعنی باید پول بدیم یا با همین بن میشه گرفت ولی چجوری؟؟؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
ممکنه کوتاه بیام   ولی  کووووووووو      تا بیام  Biggrin.gif    Biggrin.gif

اقا شارژ کی میاد،من چهارتا بیشتر گیرم نیومد Sad.gif
....

سپاس شده توسط بی بی ، albert