بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
ایرانسل5 های مسابقه كد

كد مسابقه های ایرانسل5
(19-10-2014، 12:59 AM)BehnaZ.Naz نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 12:39 AM)ali.m نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 12:36 AM)BehnaZ.Naz نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مامااااااان  Angry.gif باز دیررسیدم  Sad.gif

عیب نداره Wink.gif منم نگرفتم
دفعه بعد  انشااللهRolleyes.gif
لیلا سهم مارو خورد با 3 تا خطش گرفت
ایشالا

خوب دفعه بعد یادم بنداز یکی از شارژامو برات بفرستم
....

سپاس شده توسط albert
(18-10-2014، 08:47 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-10-2014، 08:44 PM)shide نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-10-2014، 08:07 PM)pouya نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان ما پیج زدیم فقط بخاطر 1 لایک؟؟
گفته باشم راضی نیستیم اگه ادامه داشته باشد پیج رو میبندم
ای بابا چیچیو ببندم من که زدم لایکو خوب عزیزم بعضی از دوستان دسترسی به فیسبوک ندارن ****ه و این چیزا نکن از این کارا
مخسی

من اصلا فیسبوک ندارم شرمنده
اینجا بجاش لایک میکنم

لیلا بیا خمست پرداخت کنیم Biggrin.gif
....

سپاس شده توسط albert
(19-10-2014، 08:34 AM)majid نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-10-2014، 08:47 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-10-2014، 08:44 PM)shide نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-10-2014، 08:07 PM)pouya نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان ما پیج زدیم فقط بخاطر 1 لایک؟؟
گفته باشم راضی نیستیم اگه ادامه داشته باشد پیج رو میبندم
ای بابا چیچیو ببندم من که زدم لایکو خوب عزیزم بعضی از دوستان دسترسی به فیسبوک ندارن ****ه و این چیزا نکن از این کارا
مخسی

من اصلا فیسبوک ندارم شرمنده
اینجا بجاش لایک میکنم

لیلا بیا خمست پرداخت کنیم Biggrin.gif
/////////////////////////// لطفا با یک شی تیز بخراشید شارژ همراه اول فرستادم Biggrin.gif
....

سپاس شده توسط albert
منم نگرفتم Biggrin.gif Biggrin.gif
\

سپاس شده توسط albert
(19-10-2014، 02:41 AM)albert نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
یکی از دوستان 12 روز پیش در مورد ارسال ایمیل به برنامه خندوانه رو گقته بود
من ارسال کردم الان به ایمل بهم اومده با بن 100 هزارتومنی برای اقلامی که خودش تعریف کرده
ولی حالا باید چجوری خرید؟؟
منکه سر در نیاوردم یعنی باید پول بدیم یا با همین بن میشه گرفت ولی چجوری؟؟؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

سلام داداش چرته از هر چيزي فقط 10 هزار تومن حق استفاده از بن داري! اينا حالا از هر جنس 10 -15 تومن بالاتر زدن اينگار هيچي برنده نشدي.. من كمه دو تا بن گرفتم استفاده نميكنم... ميخواد 80 تومن بدي 20 تومن از بن كم كنه اصن نمي سرفه به نظرم...
\

سپاس شده توسط albert
(19-10-2014، 12:04 AM)ali.m نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا چتونه بسه دیگه اهAngry دو روزه دلشاد رو نیست منم بیکار نیستم بیام چک کنم مث چی میپرن به هم بسه دیگه
آقا پویا مثلا شما مدیرین ها از شما بعیده،مرسی واسه کد ها ک میذاری ولی قوانین انجمن رو رعایت کنید
دیگه نبینم دعوا

میشه بگید مثلا چه تخلفی کردم
شما اگه مدیری چرا تو انجمن فعال نیستی کد میبینی و میری
بعدش تقصیر منه که یه نفر 2 ساعت بعد از گذاشتن کد میاد ولی محدودیت 5 هزار نفر تموم میشه تقصیر منه. آیا؟
میگه اول تو فیسبوک گذاشتی بره ساعت پست رو ببینه چند دقیقه دیرتر از اینجا گذاشتم
خدایش بعضی هاتون خیلی پر رو هستید
مثلا اون کسانی که کد رو میبینن و میرن
بعدش ایراد هم میگیرید
ولی اشکالی نداره شما به کارتون ادامه بدین
✍بہ بعضـــــیا همـــــ باســـــ گفــــٺ بـــــزار شـــــرایـط مُهــیـا بشـہ دهـــــڹ تـــــواَم ســـــرویـس میشـہ

هـــHـــهــــہ

سپاس شده توسط 0212 ، یاس کبود ، بی بی ، albert
(18-10-2014، 07:37 PM)pouya نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شارژ رایگان امروز
عدد 1 رو به 84813 سپس KT 777 رو به 8282 بفرستید
عدد 2 به 84908 سپس TB 777 به 8282

عجله کنید که به 5 هزار نفر میرسه

من تو سايت بودما همين كه رفتم 10 دقيقه بعد گذاشتي خيلي بدي Biggrin.gif ديگه دوستت ندارم عشقم Undecided.gif گریه
\

سپاس شده توسط بی بی ، albert
در مورد پیج هم به زودي یا میبندمش یا مدیریت رو میدم دست مجتبی
ولی اینم به خيليا ربط نداشت که من پیج زدم و کد اونجا میزارم
اما کلام آخر گفتند دنبال منافع پیج خودشه و...
اما باور کنید خيليا میگن تو واتس آپ و لاینو... گروه بزن یا تو فیسبوک یا اس ام اس
بده ولی بخاطر انجمن نکرده بودم مجتبی آدمین مدیر پیجمون هم شاهده پیام فرستادن یا نه
ادمینم اگه پیام خصوصی ها رو کنترل میکنه میتونه ببینه پیام هام رو
اما فایده نداره
همیشه بعضی ها هستند که...
من هدفم فقط اطلاع رسانی و خوشحال کردن شما بود
بازم دم بعضی ها گرم که حمایت کردند
تمام
آدمین منو ميتونين از مدیریت اینجا بردارید
خداحافظ شما دوستان
✍بہ بعضـــــیا همـــــ باســـــ گفــــٺ بـــــزار شـــــرایـط مُهــیـا بشـہ دهـــــڹ تـــــواَم ســـــرویـس میشـہ

هـــHـــهــــہ

سپاس شده توسط 0212 ، sky ، albert
(19-10-2014، 09:30 AM)pouya نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-10-2014، 12:04 AM)ali.m نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا چتونه بسه دیگه اهAngry دو روزه دلشاد رو نیست منم بیکار نیستم بیام چک کنم مث چی میپرن به هم بسه دیگه
آقا پویا مثلا شما مدیرین ها از شما بعیده،مرسی واسه کد ها ک میذاری ولی قوانین انجمن رو رعایت کنید
دیگه نبینم دعوا

میشه بگید مثلا چه تخلفی کردم
شما اگه مدیری چرا تو انجمن فعال نیستی کد میبینی و میری
بعدش تقصیر منه که یه نفر 2 ساعت بعد از گذاشتن کد میاد ولی محدودیت 5 هزار نفر تموم میشه تقصیر منه. آیا؟
میگه اول تو فیسبوک گذاشتی بره ساعت پست رو ببینه چند دقیقه دیرتر از اینجا گذاشتم
خدایش بعضی هاتون خیلی پر رو هستید
مثلا اون کسانی که کد رو میبینن و میرن
بعدش ایراد هم میگیرید
ولی اشکالی نداره شما به کارتون ادامه بدین
سلام پویا شارژ جدید کی میاد ؟لیلا همه شارژامو گرفت Undecided.gif
....

سپاس شده توسط albert
(19-10-2014، 09:37 AM)pouya نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در مورد پیج هم به زودي یا میبندمش یا مدیریت رو میدم دست مجتبی
ولی اینم به خيليا ربط نداشت که من پیج زدم و کد اونجا میزارم
اما کلام آخر گفتند دنبال منافع پیج خودشه و...
اما باور کنید خيليا میگن تو واتس آپ و لاینو... گروه بزن یا تو فیسبوک یا اس ام اس
بده ولی بخاطر انجمن نکرده بودم مجتبی آدمین مدیر پیجمون هم شاهده پیام فرستادن یا نه
ادمینم اگه پیام خصوصی ها رو کنترل میکنه میتونه ببینه پیام هام رو
اما فایده نداره
همیشه بعضی ها هستند که...
من هدفم فقط اطلاع رسانی و خوشحال کردن شما بود
بازم دم بعضی ها گرم که حمایت کردند
تمام
آدمین منو ميتونين از مدیریت اینجا بردارید
خداحافظ شما دوستان

نفس کش کی پویا رو ناراحت کرده؟مجید در حین مصرف شیشه
....

سپاس شده توسط بی بی ، albert