دوستان واسم مدل پانچ جدید وشیک میذارید خودم هرچی سرچ می کنم خوشم نمیاد ازشون حتی اگه خودتون هم پانچ دارید واسم بذارید خانوما ممنون میشم
کلمات کلیدی |
مدل پانچ |
مدل پانچ
|
|||||||||||||||
دوستان واسم مدل پانچ جدید وشیک میذارید خودم هرچی سرچ می کنم خوشم نمیاد ازشون حتی اگه خودتون هم پانچ دارید واسم بذارید خانوما ممنون میشم
05-04-2015، 03:48 PM
فیس بوک، اينستاگرام اینا نداري؟خيلي از مزون ها صفحه دارن و عکس ميزارن میتونی فالو کنی و مدل هاشون ببینی.
آری،آغــــــــــاز دوست داشتن اســــــــــت گــــــــــر چه پایان راه نا پیداســــــــــت مــــــــــن به پایان دگر نیندیشــــــــــم کــــــــــه همین دوست داشتن زیباســــــــــت
05-04-2015، 04:58 PM
ن ندارم فرگل علاقه ای هم ندارم بدم میاد آدما واس هم کلاس میزارن
داداشم عکس گذاشتن بیا ببین آینده واس خانومی بخر ایشالا
05-04-2015، 05:15 PM
(05-04-2015، 04:56 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه مدل مانتو هست که برای دوختن خیلی راحت تر هست شیک هست و خیلی مدلهای مختلفی داره و خیلی راحت هست برای پوشیدن...البته مدلهای خوشکل تو اینترنت زیاد جالب نیشتن وسلیقه ای هست ولی برای بدونی چی هست یه مدل برات گذاشتم...
به طور مشکوکی داره بهم خوش میگذره،فکر کنم دارم میمیرم
05-04-2015، 05:19 PM
به طور مشکوکی داره بهم خوش میگذره،فکر کنم دارم میمیرم
05-04-2015، 05:26 PM
مرسی
با اینکه 5 ساله خیاطم بعضی مدلا مخم هنگ میکنه حالا مثلا همه خیاطا رو راهنماییم میکنم البته اگه لباس دستم باشه 15دقیقم نمیشه بخدا ولی بعضیاش از رو عکس خ سخته
\
|