بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 52 رای - 3.06 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
موبایل در اول با رایگان شارژ روز ایرانسل و مسابقات همراه

مسابقات ایرانسل و همراه اول با شارژ رایگان در موبایل روز
وینر خانم شما جمله قبلیتون با این فرق داره خودتون نگاه کنید...
قبلا گفته بودید:هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد
الان گفتید:هرکه طاووس می خواهد جور هندوستان می کشد
اشتباه از طرف خودتون بوده نه من  Sad.gif
ایستاده ام، بدون شکست...

(16-02-2015، 12:03 AM)vantiar نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-02-2015، 11:53 PM)farhad4444 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این جمله چندتا تکواژ داره؟
این مرده، به این شیون نیرزد

این/مرد/ه/به/این/شیون/ن/ارز/د ۹ تا ولی شک دارم

10تا

سپاس شده توسط farhad4444
(16-02-2015، 12:14 AM)hamidreza نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-02-2015، 12:03 AM)vantiar نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-02-2015، 11:53 PM)farhad4444 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

10تا

شیون رو دو تا حساب کردی؟ من رو همین شک دارم ولی از اونجا که شیون یه کلمه هستو کمتر نمیشه یه دونه حساب میشه ولی از جهتی شاید بشه شیو/ن هم حساب کرد. ادبیاتی نیستم، نمیدونم دقیق ولی به نظرم همون یه دونه درسته....
ایستاده ام، بدون شکست...

(16-02-2015، 12:18 AM)vantiar نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-02-2015، 12:14 AM)hamidreza نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

10تا

شیون رو دو تا حساب کردی؟ من رو همین شک دارم ولی از اونجا که شیون یه کلمه هستو کمتر نمیشه یه دونه حساب میشه ولی از جهتی شاید بشه شیو/ن هم حساب کرد. ادبیاتی نیستم، نمیدونم دقیق ولی به نظرم همون یه دونه درسته....

تهی سوم شخص هم داره

سپاس شده توسط S. STAR
حالا کسی هم با این تکواژ شارژ گرفته ایا؟؟؟؟
...

(16-02-2015، 12:35 AM)sanaz_98 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا کسی هم با این تکواژ شارژ گرفته ایا؟؟؟؟

خودم سه تا گرفتم، چند نفریم تونستن بگیرن...
ایستاده ام، بدون شکست...

سپاس شده توسط S. STAR
(16-02-2015، 12:06 AM)vantiar نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا وانتیار شما چرا موقعی که میخوایم میرید همرو اشتباه زدم! جمله اولم درست بود ولی خودم معنیش کردم معنی استمراری با می میرسونه و الا در مسابقه بدون می بود. اگه ممکنه ضرب المثل پایین رو تا قبل 24 بگین لااقل یکیش درست بشه Sad.gif

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

(16-02-2015، 12:48 AM)winner نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-02-2015، 12:06 AM)vantiar نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا وانتیار شما چرا موقعی که میخوایم میرید همرو اشتباه زدم! جمله اولم درست بود ولی معنیش خودم کردم معنی استمراری با می میرسونه و الا در مسابقه بدون می بود. اگه ممکنه ضرب المثل پایین رو تا قبل 24 بگین لااقل یکیش درست بشه Sad.gif

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

گر/صبر/کن/ی/ز/غوره/حلوا/ساز/ی ۹ تا
ایستاده ام، بدون شکست...

سپاس شده توسط S. STAR
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه Shy.gif
کم حجم ترين کتاب جهان منتشر شد!
افتخارات پرسپوليس
اين کتاب فقط جلد دارد.. خخخخخخخخخخخخخخ

Highslide JS

ﺷﺎﺭﮊ ﻫﺰﺍﺭﯼ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ
ozv psfid
ﺭﻭ ﺑﻪ 8282 ﺍﺭﺳﺎﻝ ﮐﻨﯿﺪ