بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 51 رای - 3.51 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
ایرانسل های مسابقه

مسابقه های ایرانسل
صبح همگی هم بخیر
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ Tongue.gif Biggrin.gif
                                                                                       24

سپاس شده توسط بی بی
(09-09-2014، 09:54 AM)Rasool24 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صبح همگی هم بخیر
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ Tongue.gif Biggrin.gif

Biggrin.gif تو اول موتورتو خاموش کن حالا صبح بخیر Tongue.gif
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط بی بی ، Finally I ll get it ، nastaran
داش ادمین واست باتری به باتری کردم روشن شی جون بگیری
Biggrin.gif Tongue.gif
                                                                                       24

یکی بهش زنگ بزنه Sad.gifبگه که .......... Tongue.gif
باهرمنطقی حساب کنی:
                                      خسته ام  

حالا بعده سلام و احوالپرسی و اینا، آقا چه وضعشه شارژ نداریم بدبختیم زن و بچه رو گازن :(( Undecided.gif

ناراحتی میتونی بری یه سایت دیگه  ثبت نام کنی والااااااا Angry.gif Angry.gif Dodgy.gif Dodgy.gif
باهرمنطقی حساب کنی:
                                      خسته ام  

اهای اقای به ظاهر متشخص حرف دهنتو بفهم لطفا اینجا ادمین داره هرکیم هرحرفی زده به شما مربوط نیس خود ادمین ادمه میبینه و میفهمه اینجا کی چی میگه پس خواهشا دخالت بیجا نکن چون مانع کسبه  Confused
                                                                                       24

(09-09-2014، 03:10 PM)hardy نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راست میگه مسخرشو دراوردین
هیچ انجمنی ندیدم انقدر مطالب مهمش اسپم باشه
اینجوری کاربرا رو میپرونین من برای فهمیدن اینکه شارژ اومده یا نه به پیج فیسبوک میرم قبلا اینجا میومدم اما دیگه اینجا فایده نداره

اقا یکی میاد اینجا قصدش فقط شارژ نیس مث بعضیا میاد اینجا میحرفه باهمه تا با بقیه اشنا شه مگه رباتیم ما ک بدون سلام علیک فقط سربزنی ببینی شارژ اومده یا نه بعدش حاجی حاجی مکه؟!؟!؟!؟!؟! بعیده واقعا
                                                                                       24

ادمین کجایی؟بیا اینجا دعوا شده...حرفای زشت نزنید لطفا...

سپاس شده توسط admin
سلام اینجا چه خبره باز که دعواست شماها چرا اینجوری هستین - من 100 بار گفتم وقتی شارژ بیاد میذارم صفحه ی اول پس کسای که فقط برای شارژ گرفتن میان انجمن لازم نیست بیان آخرین صفحات رو ببینن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوم اینکه 100 بار گفتم جهت چت کردن ازدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و اینکه اینجا هیچ کسی به هیچ عنوان حق بی احترامی و بی ادبی به هیچ کسی رو نداره اگه با هر چیز با قسمتی مشکلی دارید بهم پیام خصوصی بدین تا پیگیری کنم - لطفا مواظب حرف زدنتون باشید تا مجبور نشم کسی رو اخراج کنم یا یکیتون ناراحت بشه Heart.gif
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط Finally I ll get it ، nastaran