بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 51 رای - 3.51 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
ایرانسل های مسابقه

مسابقه های ایرانسل
تاپیک مجددا باز میشه لطفا دیگه تکرار نشه
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط بی بی ، Finally I ll get it ، nastaran
ایول...خوشم اومد از ابهتت Blush.gif

سپاس شده توسط admin
ادمین دلشاد مهربان و با ابهت اگه منو اخراجم کنی با یه I'd دیگه میام  Biggrin.gif
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

سپاس شده توسط admin
(09-09-2014، 03:17 PM)Rasool24 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2014، 03:10 PM)hardy نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راست میگه مسخرشو دراوردین
هیچ انجمنی ندیدم انقدر مطالب مهمش اسپم باشه
اینجوری کاربرا رو میپرونین من برای فهمیدن اینکه شارژ اومده یا نه به پیج فیسبوک میرم قبلا اینجا میومدم اما دیگه اینجا فایده نداره

اقا یکی میاد اینجا قصدش فقط شارژ نیس مث بعضیا میاد اینجا میحرفه باهمه تا با بقیه اشنا شه مگه رباتیم ما ک بدون سلام علیک فقط سربزنی ببینی شارژ اومده یا نه بعدش حاجی حاجی مکه؟!؟!؟!؟!؟! بعیده واقعا

آقای عزیز ناراحتی نداره که کاربر ویژه شو تا با اس ام اس کد شارژ رو بهت بدن
Tongue.gif

پویا اگه کدی دست اومد لطفا بذاری..بدجور به بی شارژی خوردم

همچین میگه شارژ میاد نمیفهمیم انگار روزی ۱۰تاشارژ میاد والا ماکه شارژی ندیدیم Sleepy.gif Sleepy.gif
باهرمنطقی حساب کنی:
                                      خسته ام  

(09-09-2014، 03:32 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام اینجا چه خبره باز که دعواست شماها چرا اینجوری هستین - من 100 بار گفتم وقتی شارژ بیاد میذارم صفحه ی اول پس کسای که فقط برای شارژ گرفتن میان انجمن لازم نیست بیان آخرین صفحات رو ببینن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوم اینکه 100 بار گفتم جهت چت کردن ازدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و اینکه اینجا هیچ کسی به هیچ عنوان حق بی احترامی و بی ادبی به هیچ کسی رو نداره اگه با هر چیز با قسمتی مشکلی دارید بهم پیام خصوصی بدین تا پیگیری کنم - لطفا مواظب حرف زدنتون باشید تا مجبور نشم کسی رو اخراج کنم یا یکیتون ناراحت بشه Heart.gif

ا...قربون دهنت ادمین جان
اولا ک من هیچ بی احترامی به کسی نکردم اگرم حرفی زدم جواب بی ادبی اون کسیو دادم ک هنو تازه اومده چه الفاظی به کار میبره
دوما گفتم اینجا حرف دهنتونو بفهمید همین,حالا من حرف بدی زدم؟؟!اگه حرف بدی زدم ازهمه عذرخواهم
                                                                                       24

(09-09-2014، 04:06 PM)Mohammad72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پویا اگه کدی دست اومد لطفا بذاری..بدجور به بی شارژی خوردم

اگه کدی باشه میزارم
ولی این روزا سر ایرانسل خیلی شلوغه
✍بہ بعضـــــیا همـــــ باســـــ گفــــٺ بـــــزار شـــــرایـط مُهــیـا بشـہ دهـــــڹ تـــــواَم ســـــرویـس میشـہ

هـــHـــهــــہ

سپاس شده توسط بی بی ، €|~|$∆π™
دلشاد چه مهربونه ایشالا مبارکش باد(برگرفته از کتاب تخیلی دلفینها نوشابروبا نی میخورند) Biggrin.gif Biggrin.gif
باهرمنطقی حساب کنی:
                                      خسته ام  

سپاس شده توسط بی بی
دلشاد با نی نوشابه میخوری?? Biggrin.gif
Tongue.gif