بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 44 رای - 3.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول با رایگان شارژ ایرنسل و مسابقه همراه

مسابقه همراه با شارژ رایگان ایرنسل و همراه اول
(25-01-2015، 11:39 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بات قهرم اقا..من ب داداش رصام گفتم ن بشما.. Sad.gif
Biggrin.gif Biggrin.gif Tongue.gif Biggrin.gif Biggrin.gif

سپاس شده توسط pooyanre
اسی منم دلتنگت بودم گریه
از قدیم گفتن نمک در نمکدان شوری ندارد... اسی جون دل من طاقت دوری ندارد!!  Biggrin.gif
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

مجی یه بار منو محرومم کردی من کلی گریستن کرداهه!! 
نکن ازین کارا  Undecided.gif
Tongue.gif

Biggrin.gifسلام اسما چیکار کنیم والا دختر جان یه کم با مدیرا با ادب صحبت کن تو بی احترامی میکنن اونا هم مجبورن محرومت کنن لطفا با ادب صحبت کن خیلی ممنون
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سلام ادمین من...دلی من عصبی بشم هیشکس نمیشناسم ب اینا بگو منو محروم نکنن بخدا ی بارم محرومم کنن پهمو نمیزارم اینجا...ب مجی بگو بامن در نیوفته....خودت ک اخلاقمومیدونی.... Sad.gif
Biggrin.gif

بله دم اقا مجتبی گرم Blush

وای خدا تنها کسی که منو تو دنیا تحویل میگیره اسما میباشد  Biggrin.gif
منم دوست دارم.. ولی کمی با مجی و ادمین مهربان تر باش عجقم.. بووس بوووس Heart.gif
Tongue.gif

(25-01-2015، 11:51 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ادمین من...دلی من عصبی بشم هیشکس نمیشناسم  ب اینا بگو منو محروم نکنن بخدا ی بارم محرومم کنن پهمو نمیزارم اینجا...ب مجی بگو بامن در نیوفته....خودت ک اخلاقمومیدونی.... Sad.gif

Biggrin.gif علیک سلام ببین فدات تو نباید با مدیرا بد صحبت کنی تو بد صحبت نکن اینجوری اونا مجبورن محرومت کنن ببین الان باز به مجتبی بی احترامی کردی پس لطفا بی احرامی نکن اگه کار بد نکنی و با ادب باشی هیچ وقت محروم نمیشی Heart.gif
تلگرام موبایل روز @dailymobile

(25-01-2015، 11:59 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-01-2015، 11:51 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ادمین من...دلی من عصبی بشم هیشکس نمیشناسم  ب اینا بگو منو محروم نکنن بخدا ی بارم محرومم کنن پهمو نمیزارم اینجا...ب مجی بگو بامن در نیوفته....خودت ک اخلاقمومیدونی.... Sad.gif

Biggrin.gif علیک سلام ببین فدات تو نباید با مدیرا بد صحبت کنی تو بد صحبت نکن اینجوری اونا مجبورن محرومت کنن ببین الان باز به مجتبی بی احترامی کردی پس لطفا بی احرامی نکن اگه کار بد نکنی و با ادب باشی هیچ وقت محروم نمیشی Heart.gif

من نظر admin رو تأیید می کنم. Wink.gif

بی بی منم میخامت Biggrin.gif سنی چوخ استیم یعنی دوست دارم ب زبان ترکی
Biggrin.gif

سپاس شده توسط بی بی