بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول ایرانسل و کد همراه

کد ایرانسل و همراه اول
(17-12-2014، 05:37 PM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-12-2014، 05:31 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمين به قوانين جديدت اول تاپيك يه قسمت اضاف كن نخواهد بود  Biggrin.gif   Heart.gif  سلام عليكم و رحمت الله و بركاته  Heart.gif

علیک سلام و رحمت ا......خوبی برادر؟ Biggrin.gif Heart.gif

مخلصيم

پليس بشه؟ يني چه كه  Biggrin.gif   Heart.gif
\

:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
حالا از پلیس هم بیشتر بشه عیبی نداره هاااا
بشم 118 بهتون شماره میگم teeth
تن مرد و نامرد یکیست... زمان بگذرد تا بفهمی مرد کیست... 

(17-12-2014، 05:40 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-12-2014، 05:37 PM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-12-2014، 05:31 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمين به قوانين جديدت اول تاپيك يه قسمت اضاف كن نخواهد بود  Biggrin.gif   Heart.gif  سلام عليكم و رحمت الله و بركاته  Heart.gif

علیک سلام و رحمت ا......خوبی برادر؟ Biggrin.gif Heart.gif

مخلصيم پليس بشي؟ يني چه كه  Biggrin.gif   Heart.gif

نه من بلیس نشدم من همون محمدم...شهاب بلیس شده Biggrin.gif

آها از اون نظر فيلكالي Biggrin.gif Heart.gif
\

بسیار سپاسگزارم از اونا که لطف نمودن و اعتبار دادن :-*
من واسه این کد شارژ نمیزارم چون فعلا اعتمادی بهشون نیست و بیشتر شارژ کم میکنن تا اینکه شارژ بدن ایشالا درست بشه از ماه آینده بعدش دیگه خودم دست بکار میشم، اگه هم درست نشد نمیزارم که شارژ ازتون کم کنه و مدیون نشم!!!!
تن مرد و نامرد یکیست... زمان بگذرد تا بفهمی مرد کیست... 

سپاس شده توسط sky ، Day Mobile ، Shabnam
اره خداییش نزارین بهتره دوستان تا که تست شه

دوستای گلم به منم از این اعتبار قشنگا بدین
Biggrin.gif
مرسی بشین
آنکه یافت می نشود آنم آرزوست... 

چرا بمن اعتبار نمیدین نکنه بامن قهر کردین Undecided.gif

(17-12-2014، 05:53 PM)KORD نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسیار سپاسگزارم از اونا که لطف نمودن و اعتبار دادن :-*
من واسه این کد شارژ نمیزارم چون فعلا اعتمادی بهشون نیست و بیشتر شارژ کم میکنن تا اینکه شارژ بدن ایشالا درست بشه از ماه آینده بعدش دیگه خودم دست بکار میشم، اگه هم درست نشد نمیزارم که شارژ ازتون کم کنه و مدیون نشم!!!!

اگه چيزي تو بساطط خصوصي بفرست بهم عزيزُم Biggrin.gif Heart.gif كسي كد شارژ داره خصوصي بفرسته من تست ميزنم امشب هم ببينم اگه نداد ديگه نميزنم ديشب تا امروز بعد از ظهر 2500 از شارژم پريده Biggrin.gif حالا اگه چيزي دراين خصوصي بفرستين جبران ميكنم....... سعيد؟ شهاب؟ بقيه د وستان؟
\

0212
من که فعلا حوصله تست ندارم امشب تصمیم دارم تست نکنم ببینم چی میشه شاید من نحسمو نمیدونم Biggrin.gif