بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
بـيـن كـاربـران گـفـتـگو

گـفـتـگو بـيـن كـاربـران
(21-02-2016، 06:04 PM)fargol f نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی بره دست کینگ بگیره بیاره Undecided.gif

تو بزرگتری برو دستشو بکش بیار Undecided.gif

نمیشه از یقه ش بگیریم؟دستش زشته نامرحمه Biggrin.gif
قلب و برا تو گذاشتم Heart.gifقلب ندیده Biggrin.gif

World's Most Beautiful Sentence
BUT, I LOVE YOU...

World's Most Painful Sentence
...I LOVE YOU , BUT

Heart.gif نرگســـــــــــــی Heart.gif

(21-02-2016، 06:05 PM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-02-2016، 06:03 PM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قرعه کشی نیس تو اینروزا؟فاطی اگه بود اسم منم بنویس لاوووو یو Heart.gifمن شاید خبردارنشم

شارژاشو بده تاپیک با من Biggrin.gif

درسته قدیما بلد نبودم تاپیک بزنم ولی الان خوب بلدما Tongue.gifافرین ی قرعه کشی راه بنداز برات دونات تازه پست کنم ههه

BUT, I LOVE YOU...

...I LOVE YOU , BUT

(21-02-2016، 06:09 PM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-02-2016، 06:05 PM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-02-2016، 06:03 PM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قرعه کشی نیس تو اینروزا؟فاطی اگه بود اسم منم بنویس لاوووو یو Heart.gifمن شاید خبردارنشم

درسته قدیما بلد نبودم تاپیک بزنم ولی الان خوب بلدما Tongue.gifافرین ی قرعه کشی راه بنداز برات دونات تازه پست کنم ههه

با روح من بازی نکن دونات گریه گریه گریه

(21-02-2016، 06:08 PM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااای جااان چقدم قلبا بهم میاد❤❤فاطی❤❤خخ

BUT, I LOVE YOU...

...I LOVE YOU , BUT

(21-02-2016، 06:05 PM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-02-2016، 06:04 PM)fargol f نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی بره دست کینگ بگیره بیاره Undecided.gif

تو بزرگتری برو دستشو بکش بیار Undecided.gif

چیه خو همتون به من میگین بزرگتر اوووم میرم از این به بعد بالای تاپیک میشینم خخخ ایا احترام به بزرگتر و چایی و قهوه و هات چاکلت اوردن برای او واجب نمیباشد Biggrin.gif با گوش کردن به او خدا شمارو دوست میدارد. Biggrin.gif پ برو برو

آری،آغــــــــــاز دوست داشتن اســــــــــت
گــــــــــر چه پایان راه نا پیداســــــــــت
مــــــــــن به پایان دگر نیندیشــــــــــم
کــــــــــه همین دوست داشتن زیباســــــــــت

(21-02-2016، 06:10 PM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-02-2016، 06:08 PM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااای جااان چقدم قلبا بهم میاد❤❤فاطی❤❤خخ

ببین قرعه کشی هم بذارم یکاری میکنم اسمت در نیاد بنا به دلایلی Angry.gif Angry.gif Angry.gif

(21-02-2016، 06:10 PM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-02-2016، 06:09 PM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با روح من بازی نکن دونات گریه گریه گریه

روحت کدوم بازیا رو بلده Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gifگرگم ب هوا؟

BUT, I LOVE YOU...

...I LOVE YOU , BUT

Undecided.gif قبلا بهش گفتم مهرانی نمیاد توبرو بگو بهش

پرش به انجمن:

پشنهاد های مدیر
آخرین مطالب سایت
    تبلیغات موبایل روز