بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
بـيـن كـاربـران گـفـتـگو

گـفـتـگو بـيـن كـاربـران
(22-02-2016، 01:25 AM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره تو راس میگی من قویم من از هیچی نمیترسم ترس نداره ک... Sad.gif Biggrin.gifاگه اینورا اومد میفرستمش پیش تو

بفرستش باهاش فوتبال بازی میکنم.. Undecided.gif Biggrin.gif

سلام حاجی Biggrin.gifبفرما بالا Angel.gif

World's Most Beautiful Sentence
BUT, I LOVE YOU...

World's Most Painful Sentence
...I LOVE YOU , BUT

(22-02-2016، 01:29 AM)MaNi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-02-2016، 01:24 AM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-02-2016، 01:22 AM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مانی رو نگا به ترسو گفتنت لایک داد هههه عجب ادمایی پیدا میشن Biggrin.gif

اسمش مانیا هست Biggrin.gif  Biggrin.gif

Undecided.gif Undecided.gif

Biggrin.gif Angel.gif

إ حاج مهدی رف Biggrin.gifاون پایین بودا خودم دیدم
هلوووو مانوإلا Angel.gifباوشه فرستادمش پیش حمید از تنهایی دربیاد جنش خانوم بود Biggrin.gifاشتباه اومده بود ههه

BUT, I LOVE YOU...

...I LOVE YOU , BUT

(22-02-2016، 01:30 AM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هلوووو مانوإلا   Angel.gifباوشه فرستادمش پیش حمید از تنهایی دربیاد جنش خانوم بود  Biggrin.gifاشتباه اومده بود ههه

Confused  Confused من صاحب دارم خانوم نفرست Undecided.gif Biggrin.gif Angel.gif

(22-02-2016، 01:31 AM)MaNi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-02-2016، 01:28 AM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام حاجی Biggrin.gifبفرما بالا Angel.gif

حاجی Confused Confused
سلام از همینجا هواتو دالم بالا نمیام   Biggrin.gif Biggrin.gif

هههه نه مانوإلا ی حاج مهدی اون پایین بود داشت پیامامونو میخوند بعد دید تو چ بورینگی بعد رف Biggrin.gifپروندیش Tongue.gif

BUT, I LOVE YOU...

...I LOVE YOU , BUT

(22-02-2016، 01:32 AM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-02-2016، 01:30 AM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هلوووو مانوإلا   Angel.gifباوشه فرستادمش پیش حمید از تنهایی دربیاد جنش خانوم بود  Biggrin.gifاشتباه اومده بود ههه

Confused  Confused من صاحب دارم خانوم نفرست Undecided.gif Biggrin.gif Angel.gif

ایییش از خداتم باشه با اون موی بلندش و گیسوی کمندش Undecided.gifمانوإلا ادرس بده بگم بیاد اونور خخخ نفره بعدی دلشاده Cool.gif :

BUT, I LOVE YOU...

...I LOVE YOU , BUT

(22-02-2016، 01:34 AM)MaNi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی یدکی ببر خو لازم میشه Biggrin.gif Biggrin.gif

Undecided.gif Undecided.gif

Sad.gif Sad.gif

(22-02-2016، 01:38 AM)MaNi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-02-2016، 01:33 AM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هههه نه مانوإلا ی حاج مهدی اون پایین بود داشت پیامامونو میخوند بعد دید تو چ بورینگی بعد رف Biggrin.gifپروندیش Tongue.gif

بورینگی Confused  

مانوإلا   Confused
ههههه بهتر که رف Biggrin.gif

پ ن پ میخوای بگی حمید بورینگه با اون استیکرای معروفش Wink.gif

BUT, I LOVE YOU...

...I LOVE YOU , BUT

پرش به انجمن:

پشنهاد های مدیر
آخرین مطالب سایت
    تبلیغات موبایل روز