بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
بـيـن كـاربـران گـفـتـگو

گـفـتـگو بـيـن كـاربـران
(23-02-2016، 11:47 PM)fargol f نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1000 دقیقه مکالمه رایگان دارم کسی نیس باهاش بحرفم  Sad.gif

شمارمو بدم Angel.gif

(23-02-2016، 11:47 PM)fargol f نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده من  Angel.gif

(23-02-2016، 11:48 PM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمارمو بدم Angel.gif

Biggrin.gif زود بده تا دوره ش تموم نشده Shy.gif

آری،آغــــــــــاز دوست داشتن اســــــــــت
گــــــــــر چه پایان راه نا پیداســــــــــت
مــــــــــن به پایان دگر نیندیشــــــــــم
کــــــــــه همین دوست داشتن زیباســــــــــت

چجور میشه 1000 مین مکالمه رایگان گرفت  Biggrin.gif

Heart ♡♡♡♡♥

(23-02-2016، 11:49 PM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده من  Angel.gif

منتقل کردنی نیس Undecided.gif سیم جدید میداد 1000 دقیقه 1000 اس ام اس 1 گیگ نت ده هزارم پول دادم
مگه تو کسیو داری؟؟ Tongue.gif

آری،آغــــــــــاز دوست داشتن اســــــــــت
گــــــــــر چه پایان راه نا پیداســــــــــت
مــــــــــن به پایان دگر نیندیشــــــــــم
کــــــــــه همین دوست داشتن زیباســــــــــت

(23-02-2016، 11:49 PM)fargol f نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-02-2016، 11:48 PM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمارمو بدم Angel.gif

Biggrin.gif زود بده تا دوره ش تموم نشده Shy.gif

حالا ک ب من رسید داری میگی تموم میشه عجبااا. Shy.gif

(23-02-2016، 11:51 PM)fargol f نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-02-2016، 11:49 PM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده من  Angel.gif

منتقل کردنی نیس Undecided.gif  سیم جدید میداد 1000 دقیقه 1000 اس ام اس 1 گیگ نت ده هزارم پول دادم
مگه تو کسیو داری؟؟ Tongue.gif

اره بوبو به قول خودش Confused
سرم دندون میشکونن Shy.gif Heart.gif

اینجا کجاس؟

(23-02-2016، 11:55 PM)شقایق... نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا کجاس؟

شب کوک Biggrin.gif Biggrin.gif

مدیر من چه جوری عکسم قرار بده؟چه جوری زیر کامنت های ارسالی ام پیامی ثابت باشه

پرش به انجمن:

پشنهاد های مدیر
آخرین مطالب سایت
    تبلیغات موبایل روز