بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
بـيـن كـاربـران گـفـتـگو

گـفـتـگو بـيـن كـاربـران
نداری وافعا؟؟؟

(19-04-2016، 03:58 AM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نداری وافعا؟؟؟

ن‏ ‏.گوشیم‏ ‏سیمبینه.والا‏ ‏ی‏ ‏واتساپ‏ ‏و‏ ‏فیس‏ ‏بوک‏ ‏دارم‏ ‏کلا‏ ‏سرم‏ ‏تو‏ ‏گوشیه.سر‏ ‏سفره‏ ‏هم‏ ‏سرم‏ ‏تو‏ ‏گوشیه.واویلا‏ ‏اگه‏ ‏تلگرام‏ ‏و‏ ‏اینستا‏ ‏و...‏ ‏هم‏ ‏بیاد‏ ‏ور‏ ‏دل‏ ‏اینا...ننم‏ ‏میگه‏ ‏کور‏ ‏میشی‏ ‏اخرش...خخخ

سپاس شده توسط Fa Ti
چرا پسرا بیشترشون ب مادرشون میگن ننه؟

خب دیگه سرغذا خیلی زشته... فامیلای ماهمینطورن

سپاس شده توسط Fazoo_aalam2000
(19-04-2016، 04:02 AM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا پسرا بیشترشون ب مادرشون میگن ننه؟

خب دیگه سرغذا خیلی زشته... فامیلای ماهمینطورن

خو‏ ‏دیگه‏ ‏عادت‏ ‏شده.والا‏ ‏کم‏ ‏شده‏ ‏حالا.ولی‏ ‏خدایی‏ ‏موبایل‏ ‏روز‏ ‏رو‏ ‏نمیشه‏ ‏بیخیال‏ ‏شد

سپاس شده توسط Fa Ti
اوهوم موافقم من ک سرم شلوغ باشه نتونم بیام همش حرص میخورم Biggrin.gif

شما‏ ‏ک‏ ‏میتونین‏ ‏نهایتا‏ ‏یه‏ ‏ساعت‏ ‏بعد‏ ‏بیاین.من‏ ‏ک‏ ‏یهویی‏ ‏نمیتونم‏ ‏تا‏ ‏چندین‏ ‏روز‏ ‏بیام

(19-04-2016، 04:09 AM)Fazoo_aalam2000 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما‏ ‏ک‏ ‏میتونین‏ ‏نهایتا‏ ‏یه‏ ‏ساعت‏ ‏بعد‏ ‏بیاین.من‏ ‏ک‏ ‏یهویی‏ ‏نمیتونم‏ ‏تا‏ ‏چندین‏ ‏روز‏ ‏بیام

چرا نت نداری؟

(19-04-2016، 04:11 AM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2016، 04:09 AM)Fazoo_aalam2000 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نت نداری؟

سر‏ ‏کارم.بعد‏ ‏اینکه‏ ‏اونجا‏ ‏نتش‏ ‏افتضاااااحه.ولی‏ ‏خب‏ ‏من‏ ‏از‏ ‏زیر‏ ‏سنگم‏ ‏ک‏ ‏شده‏ ‏بود‏ ‏راه‏ ‏و‏ ‏چاهشو‏ ‏پیدا‏ ‏کردم.سری‏ ‏قبلی‏ ‏حتی‏ ‏با‏ ‏نت‏ ‏ضعیف‏ ‏میومدم‏ ‏اینجا.موبایل‏ ‏روز.واقعا‏ ‏دلتنگ‏ ‏بودم‏ ‏بخدا

سپاس شده توسط Fa Ti
اووووخی عادت کردی یا نکنه اینجا عاشق شدی خخخ

من برم شب خوش

(19-04-2016، 04:18 AM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اووووخی عادت کردی یا نکنه اینجا عاشق شدی خخخ

من برم شب خوش

خخخخخخ.نه‏ ‏بابا‏ ‏عشق‏ ‏و‏ ‏عاشقی‏ ‏کدومه.شبت‏ ‏شیک

سپاس شده توسط Fa Ti

پرش به انجمن:

پشنهاد های مدیر
آخرین مطالب سایت
    تبلیغات موبایل روز