موبایل روز

نسخه‌ی کامل: فالوده و بستنی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
فالوده شیرازی
رشته فالوده
آب
شکر
آبلیمو
گلاب
عرق بیدمشک

میزانشونو ننوشتم چون چشمی درست کردم
حدود یه لیتر آب رو با دو تا لیوان پر شکر و گلاب بستگی ب سلیقتون داره و عرق بیدمشک خوب مخلوط کنید
شکر بریزین تا حالت اشباع پیدا کنه و مثل شربت بشه و یه کوچولو کش بیاد تقریبا مثل شربت مربا.
حالا این مخلوط رو بگذارین تو فریزر و هر نیم ساعت همش بزنین تا تگری بشه مثل یخ در بهشت و سفید سفیدی میشه شکرکی.
رشته برنجی فالوده رو هم بریزین تو آب جوش و بذارین حدود 15 دقیقه بجوشه تا حسابی بپزه و شفاف بشه.
رشته ها رو  درسته بندازین تو آب جوش خودش خرد میشه نیاز نیست خردشون کنید.
بعد آبکشش کنین و روش آب سرد بگیرین تا بهم نچسبن
وقتی رشته ها خنک شد با شربت تگریتون مخلوطش کنین و روش آبلیمو و شربت آلبالو بریزین( که من نداشتم) و نوش جان کنین.
این روش خونگیه ب پای بیرونیا نمیرسه Exclamation