موبایل روز

نسخه‌ی کامل: لواشک
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
لواشک آلبالو


Highslide JS


مواد لازم:
آلبالو ۱کیلو
آب ۴/۱پیمانه
شکر به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
1.آلبالوهارو+آب و شکر در قابلمه ای میریزیم و میذاریم روی حرارت تا آلبالوها خوب بپزه.

2.بعد آلبالوها رو در صافی(آبکشی که سوراخهاش یه کم درشت باشه)میریزیم و با گوشت کوب فشار میدیم تا له بشه چون باید گوشت میوه خوب رد بشه.

3.دوباره میذاریم روی حرارت تا بجوشه و یه کم غلیظ بشه

4.روی سینی رو با با یک لایه نایلکس میپوشونیم وخیلی کم زیاد نشه با روغن مایع چرب میکنیم (البته میتونیم اینکارو هم نکنیم)و بعد مایه لواشک و به طور یکنواخت در سینی پهن میکنیم و میذاریم تو اتاق بمونه تا روی لواشک مقداری بگیره بعد دوباره یک لایه نایلکس روی لواشک میپوشونیم و میذاریم تو آفتاب تا خوب خشک بشه.بعد با قیچی به اندازه ای که دوست داریم میبریم.

نکته:
اگه دوست داشتین لواشک ترش باشه شکرو حذف کنید.*
برای نگهدای از لواشک می‌بایستی آن را در جای خشک و خنک بگذارید.*
از کلیه میوه‌ها به صورت تکی یا مخلوط می‌توان استفاده نمود. زردآلود، آلو سیاه، هلو،سیب و… *
در صورت نگهداری صحیح می‌توانید لواشک‌ها را تا یک سال استفاده کنید.*
قطر لواشک به سلیقه شما بستگی دارد.*
دهنم اب افتاد
لواشک کیوی


Highslide JS




مواد لازم
کیوی ۱کیلو
نمک مقداری
طرز تهیه:
۱.کیوی ها رو بعد از اینکه پوست کردیم خرد میکنیم و با نمک مخلوط و میذاریم روی حرارت ملایم.(آب اضافه نمیکنیم چون خود کیوی ها آب می اندازه).

۲.هر چند وقتی هم میزنیم و با پشت قاشق فشار میدیم تا له بشن.


۳.بعد از اینکه آبش تبخیر شد از روی حرارت برمیداریم و دوباره یکمقدار با گوشت کوب کیوی هارو له میکنیم تا مایه یکدست بشه

۴.حالا کف سینی رو با یک لایه نایلون میپوشونیم و مایه رو به طور یکنواخت روش پهن میکنیم.

۵.بعد سینی رو میذاریم روی بخاری تا لواشک مون خشک بشه بعد هم با قیچی به شکل دلخواهمون برش میزنیم.
نکته:
۱.حتما از سینی استیل استفاده کنید چون گرما رو بهتر به خودش میگیره.*
۲.میتونید نمک رو هم حذف کنید ولی با نمک طعمش خیلی بهتر میشه.*