03-06-2015، 03:48 PM
03-06-2015، 03:53 PM
شور غوره
سلام بچه ها ما که چون غوره خودمون داریم به مقدار زیادی درست میکنیم برای زمستون برای کدو برای خورشت و......دو نوع درست میکنیم اصلا هم کپک نمیزنه چون تو شیشه نوشابه درست میکنیم حتی دوسال هم بوده داشتیم
هم با آب نمک درست میکنیم البته یه سر قاشق سرکه هم میریزیم
هم با سرکه که کلا سرکه میریزیم روش و درشو محکم میبنیدم و یه چند هفته میزاریم تا حالا هم کپک نزده
سلام بچه ها ما که چون غوره خودمون داریم به مقدار زیادی درست میکنیم برای زمستون برای کدو برای خورشت و......دو نوع درست میکنیم اصلا هم کپک نمیزنه چون تو شیشه نوشابه درست میکنیم حتی دوسال هم بوده داشتیم
هم با آب نمک درست میکنیم البته یه سر قاشق سرکه هم میریزیم
هم با سرکه که کلا سرکه میریزیم روش و درشو محکم میبنیدم و یه چند هفته میزاریم تا حالا هم کپک نزده
12-09-2015، 11:33 AM
شور ذرت
مواد لازم
ذرت شيري پنج عدد
فلفل تند دو عدد
سير دو حبه
سركه نصف پيمانه
نمك سه قاشق سوپخوري
________________________________________
طرز تهیه
برگهاي روي ذرت را جدا نموده و ذرتها را بخارپز يا آبپز ميكنيم. درون يك ظرف شيشهاي مناسب، ذرتهاي تكه شده را به همراه سير و فلفل ميريزيم. در پايان نمك، سركه و آب را مخلوط نموده و روي ذرتها ريخته، در شيشه را محكم بسته و درون يخچال ميگذاريم. اين شور بعد از يك هفته آماده مصرف است.
________________________________________
نكته:
ميتوانيد براي تهيه اين شور، از ذرتهاي كوچك استفاده كنيد.
مواد لازم
ذرت شيري پنج عدد
فلفل تند دو عدد
سير دو حبه
سركه نصف پيمانه
نمك سه قاشق سوپخوري
________________________________________
طرز تهیه
برگهاي روي ذرت را جدا نموده و ذرتها را بخارپز يا آبپز ميكنيم. درون يك ظرف شيشهاي مناسب، ذرتهاي تكه شده را به همراه سير و فلفل ميريزيم. در پايان نمك، سركه و آب را مخلوط نموده و روي ذرتها ريخته، در شيشه را محكم بسته و درون يخچال ميگذاريم. اين شور بعد از يك هفته آماده مصرف است.
________________________________________
نكته:
ميتوانيد براي تهيه اين شور، از ذرتهاي كوچك استفاده كنيد.