بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 8 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
مهارت زندگی های

مهارت های زندگی
#21
- بهنگام پخت قارچ درب قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچها براحتی بخار شود


- با افزودن مقدار کمی جوش شیرین به شیر هم از فاسد شدنش در کوتاه مدت جلوگیری خواهید نمود و هم هضم آنرا آسان خواهید کرد


- برای جلوگیری از کپک زدن نان قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید


- اگر بر روی رو میزی آب میوه ریخت دستپاچه نشوید ؛ کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکه ای در بین نخواهد بود


- برای برطرف کردن بود بد دهان دانه قهوه بجوید
پاسخ


 سپاس شده توسط ...reyhane ، arefu ، meysam p7
#22
- برای اینکه درب شیشه ای قابلمه و یا ماهی تابه تان بخار نگیرد با پوست لیمو از داخل سطح شیشه را بمالید


- خیار سالاد را با پوست خورد کنید. پوست خیار طعم جالبی به سالاد شما می بخشد.


- لیمو را پیش از آبگیری مدت ۱۵ دقیقه درون آب داغ بیندازید،آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد


- دانه های ذرت را باید همیشه در فریزر نگاهداری کنید. نه تنها تازه می ماند، بلکه انجماد، از چروکیده شدن آن جلوگیری خواهد کرد
پاسخ


 سپاس شده توسط السانا جون ، ...reyhane ، meysam p7
#23
- برای جلو گیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید


- برای آنکه زرده تخم مرغ درست در وسط تخم مرغ قرار گیرد،هنگام پختن تخم مرغ ها در آب،آنها را بهم بزنید


- هنگام پختن گوجه فرنگی مقدار خیلی کمی شکر به اندازه یک نوک انگشت به آن اضافه کنید.طعم گوجه فرنگی حفظ خواهد شد


- مقداری جوش شیرین داخل آب سماور یا کتری ریخته آن را بجوشانید جرمها برطرف می شود.


- پس از آنکه مرغ را آرد زدید،مدت یک ساعت آن را سرد کنید. اینکار باعث خواهد شد که هنگام سرخ کردن مرغ،پوشش آن بهتر چسبیده از هم نپاشد
پاسخ


 سپاس شده توسط ...reyhane ، meysam p7
#24
چه وقت‌ باید به‌ غذا نمک‌ زد؟

۱▪ به‌ سوپ‌ و آبگوشت‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید.
۲▪ به‌ گوشت‌ها درست‌ اندکی‌ قبل‌ از برداشتن‌ از روی‌ آتش‌ نمک‌ بزنید.
۳▪ سبزیجات‌ را در آب‌ نمک‌داربپزید.
پاسخ


 سپاس شده توسط ...reyhane ، arefu ، meysam p7
#25
چه‌ کنیم‌ که‌ تخم‌مرغ‌ ترک نخورد ؟

برای‌ آنکه‌ هنگام‌ پختن‌تخم‌مرغ‌، آنها در آب‌ ترک‌ نخورند چند راه‌ وجود دارد :

▪ در آبی‌ که‌ تخم‌مرغ‌ها در آن ‌می‌جوشد مقدار زیادی‌ نمک‌ بریزید.
▪ قبلا به‌ وسیله‌ یک‌ سوزن‌ ته‌تخم‌مرغ‌ را سوراخ‌ کنید و آن‌ را داخل‌آب‌ سرد بیندازید.
▪ وقتی‌ می‌خواهید تخم‌مرغ‌ بپزد تا سفت‌ شود مقداری‌ سرکه‌ به‌ آب‌اضافه‌ کنید.
پاسخ


 سپاس شده توسط ...reyhane ، السانا جون ، arefu ، meysam p7
#26
تخم مرغ وقتی ترک میخوره که در اثر تغییر سریع دما پوستش دچار فشار میشه . بهترین راه حل اینه که تخم مرغ رو تو اب سرد بندازی و بعد بذاری رو گاز . نه اینکه مستقیم بذاریش تو اب داغ Heart.gif Heart.gif
Heart.gif کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ کُرْهٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تَکْرَهُوا شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّوا شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ Heart.gif
پاسخ


 سپاس شده توسط ...reyhane ، payiiz ، meysam p7
#27
ساحل خانوم خونه دار خوبی میشه البته زود عصبی میشه وای بحال شوهرش اگه دست از پا خطا کنه Biggrin.gif Biggrin.gif
ولی خوبه که نکات خونه داری خوبیو بلدی Shy.gif
Heart.gif کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ کُرْهٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تَکْرَهُوا شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّوا شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ Heart.gif
پاسخ


 سپاس شده توسط ...reyhane ، payiiz ، meysam p7
#28
(07-01-2016، 12:23 AM)arefu نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ وقتی ترک میخوره که در اثر تغییر سریع دما پوستش دچار فشار میشه . بهترین راه حل اینه که تخم مرغ رو تو اب سرد بندازی و بعد بذاری رو گاز . نه اینکه مستقیم بذاریش تو اب داغ  Heart.gif  Heart.gif

اووووووه آقایون چ استعداد و هنرهای درخشانی دارن تو تخم مرغ درست کردن.
پس بگو فسنجون و خورش خلال چجور درست میشه؟؟!!! Biggrin.gif
پاسخ


 سپاس شده توسط payiiz ، ...reyhane ، meysam p7
#29
(07-01-2016، 02:00 AM)السانا جون نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-01-2016، 12:23 AM)arefu نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ وقتی ترک میخوره که در اثر تغییر سریع دما پوستش دچار فشار میشه . بهترین راه حل اینه که تخم مرغ رو تو اب سرد بندازی و بعد بذاری رو گاز . نه اینکه مستقیم بذاریش تو اب داغ  Heart.gif  Heart.gif

اووووووه آقایون چ استعداد و هنرهای درخشانی دارن تو تخم مرغ درست کردن.
پس بگو فسنجون و خورش خلال چجور درست میشه؟؟!!! Biggrin.gif

اگه اینو بلد بودم که الان من جای تو شوهر میکردم خویشکه Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif
Heart.gif کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ کُرْهٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تَکْرَهُوا شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّوا شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ Heart.gif
پاسخ


 سپاس شده توسط payiiz ، ...reyhane ، meysam p7
#30
آقا عارف خودمم هیچی بلد نیستم برا اینکه این نکات بار اول میخوندم گذاشتم Biggrin.gif فقط یکیشو الان تست کردم نمک گذاشتم ظرف نون ببینم کپک میزنه یا ن و البته فکنم برا تازه موندنش باید نون رو یخچال گذاشت. Biggrin.gif برا تخم مرغم من معمولا قبل اب پز کردن با اب ولرم تخم مرغ رو میشورم بعد همون اب رو داخل ظرف میریزم ک تقریبا همدما باشن ولی بازم اگه زیر شعله خیلی زیاد کنم ترک میخوره Biggrin.gif
پاسخ


 سپاس شده توسط ...reyhane ، arefu ، meysam p7


پرش به انجمن:


پشنهاد های مدیر
آخرین مطالب سایت
    تبلیغات موبایل روز