امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیتابیس ایرانسل چیست و کاربردش چی هست

لطفا اطلاعات بدین تشکر
(14-07-2015، 03:56 PM)saeed_black نوشت:

لطفا اطلاعات بدین تشکر

کل مشخصات مالک سیم کارت از اسم گرفته تا کد پستی رو داره ب شرطی ک کامل باشه و همه شماره ها رو داشته باشه داخلش
دیتابیس یعنی کل شمارهای ایرانسل از خطوط 0930تا939که اطلاعات نام و نام خانوادگی.شهر و استان،ادرس و....توش هست.من دارم ولی یکم ناقصه
(14-07-2015، 03:59 PM)vahid.q نوشت:
(14-07-2015، 03:56 PM)saeed_black نوشت:

لطفا اطلاعات بدین تشکر

کل مشخصات مالک سیم کارت از اسم گرفته تا کد پستی رو داره ب شرطی ک کامل باشه و همه شماره ها رو داشته باشه داخلش

وحید جان این دیتابیس رو کیا باید داشته باشن ؟ منظورم اینه عموما کیا دارن

و داشتنش توی چیا کاربرد داره
جرمه دیگه خوب...
سلام دیتابیس ایرانسل همون طور که گفتن اطلاعات شماره و صاحبان شماره ها توشه که به احتمال زیاد دیتابیس اون سایت رو هک کردن - در مورد لینک دانلود و اینا صحبت نشه دسترسی به اطلاعات دیگران و هک کردن سایت های شخصی و دولتی جرم محسوب میشه
تلگرام موبایل روز @dailymobile
(14-07-2015، 04:15 PM)admin نوشت: سلام دیتابیس ایرانسل همون طور که گفتن اطلاعات شماره و صاحبان شماره ها توشه که به احتمال زیاد دیتابیس اون سایت رو هک کردن - در مورد لینک دانلود و اینا صحبت نشه دسترسی به اطلاعات دیگران و هک کردن سایت های شخصی و دولتی جرم محسوب میشه

درسته

داشتن این اطلاعات جرم محسوب نمیشه ؟ که چرا هرکسی باید دسترسی به اطلاعات شخصی طرف داشته باشه ؟

یا اینکه آدرس های فیک میده
(14-07-2015، 04:17 PM)saeed_black نوشت:
(14-07-2015، 04:15 PM)admin نوشت: سلام دیتابیس ایرانسل همون طور که گفتن اطلاعات شماره و صاحبان شماره ها توشه که به احتمال زیاد دیتابیس اون سایت رو هک کردن - در مورد لینک دانلود و اینا صحبت نشه دسترسی به اطلاعات دیگران و هک کردن سایت های شخصی و دولتی جرم محسوب میشه

درسته

داشتن این اطلاعات جرم محسوب نمیشه ؟ که چرا هرکسی باید دسترسی به اطلاعات شخصی طرف داشته باشه ؟

سلام متاسفانه یک بار سیستم ایرانسل هک شد و اطلاعات کاربرانش لو رفت دیگه بعد از اون هم نسخه های ناقص و کاملش فروخته شد و تقریبا پخش شد البته بیشتر نسخه های ناقصش پخش شده تمام آدرس ها هم درستن و اینکه جرم هستش و اگه شخص دارنده لو بره براش دردسر میشه و پلیس فتا میتونه اونو بازداشت کنه
(14-07-2015، 04:17 PM)saeed_black نوشت:

درسته

فکر کنم داشتن این اطلاعات هم جرم محسوب میشه - همون طور که محمد گفت شاید یا چند بار دیتابیس ایرانسل هک شد و تمام اطلاعات کاربران لو رفت همون طور که چند مدت بیش اطلاعات 4 میلیون کاربر فیس نما لو رفت و تو سطح اینترنت پخش شد !!
با این همه در امد تعجب میکنم چطوری امنیت اینقدر ضعیفی دارند احتمالا این مشلات رو حل کردن و اگه دیتا بیسی هم باشه ناقصه
تلگرام موبایل روز @dailymobile

موضوع‌های مرتبط احتمالی…
موضوع نویسنده پاسخ‌ها بازدیدها آخرین پست
  ۱۴گیگ اینترنت ایرانسل MOSTAFA75 2 4,341 14-12-2017، 09:20 PM
آخرین پست: masoud.jalali
  بیمه بنیان کارت که تو ایرانسل من yas69 0 3,881 11-12-2017، 07:06 PM
آخرین پست: yas69
  لغو تبلیغات ایرانسل :( .AnGeL. 1 3,625 08-11-2017، 04:43 PM
آخرین پست: Fa Ti
  مشکل با سیم کارت ایرانسل ali7842 2 4,238 25-10-2017، 05:37 PM
آخرین پست: admin
  مسدود و فعال نشدن سیم کارت ایرانسل ali7842 4 5,941 25-10-2017، 01:56 PM