امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین 3.28
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک برنامه ها و مسابقات شارژ رایگان
سلام دوستان عزیز

30 گیگابایت اینترنت رایگان ایرانسل 30 روزه

شامل بعضی ازخطوط بدون شارژ خاموش و کم استفاده
با مراجعه به ایرانسل من قسمت پیشنهاد ها یا شماره گیری کد دستوری:
* 4444 * 2 * 5 #
به هر حال با کل خطهاتون علاوه بر کد بالا کدهای دستوری زیر رو هم امتحان کنید شاید بسته رایگان (یک روزه،هفت یا سی روزه رایگان ) یا بسته های پولی به صرفه تری براتون وجود داشت.بعضی وقتها هم میگه پیشنهادی ندارید یکبار دیگه بزنید معمولا میاره.
* 4444 * 2 * 2 #
* 4444 * 2 * 3 #
* 4444 * 2 * 4 # 
* 4444 * 2 * 6 #
خودم دو خط 30G گرفتم اینم پیامش:
مشترک گرامی ************
بسته 30 گیگ اینترنت رایگان 30 روزه تا تاریخ 1404.08.22 16:28 فعال شد  
بسته‌های بلندمدت اینترنت با تخفیف‌های استثنایی! فرصت رو از دست نده:
*4444*2#
دوستان این باگ دعوت ایرانسل من رو کسی بلده؟
دعوت از دوستان
یکی نیست بداد این حس برسه

وجود من پر از دردو استرسه
Wink.gif  Shy.gif
Lightbulb.gif 100 گیگابایت اینترنت رایگان ایرانسل
 30 روزه ( 2 تا 7 صبح )

امروز بصورت اتفاقی متوجه شدم حالا شاید پیام انبوهش بعدا برای همه بیاد مثل نت پست بالاتر، شایدم هدیه یلدای ایرانسل باشه به مرور برای همه فعال بشه...فعلا برای خطهای خودم (خودکار فعال شده) ... خط چند نفر دیگه هم تست کردم بعضیاش فعال شده بود.توجه کنید تاریخ مهلت مصرف خطها با هم فرق داره.شما هم امتحان کنید.

استعلام باقیمانده :

*555*1*4*1 #
مدت فعالسازی محدود

خطتتون تست کنید(بسته مشترکین خاموش)

10 گیگ نت 7 روزه همراه اول

شما مشمول دریافت بسته 10 گیگابایت اینترنت یک هفته رایگان می باشید. در صورتی که قبلا بسته خود را فعال نکرده اید جهت فعالسازی بسته کد : 

*10*431*1 #

و جهت اطلاع از وضعیت بسته خود کد *10*431*0# را شماره گیری نمایید.در صورتی که خط شما فعال نمی باشد پس از تغییر وضعیت به حالت نرمال اقدام به فعالسازی بسته نمائید.
اطلاع رسانی همراه اول:

2 گیگابایت 7 روزه (برای خط هایی که هنگام قطع و ملی شدن اینترنت بسته داشتن).... تست کنید

مشترک گرامی با سپاس از شکیبایی شما در زمان بروز اختلال اینترنت در دی ماه، به دستور وزیر محترم ارتباطات و در راستای جبران بخشی از خسارت ناشی از عدم استفاده کامل از بسته اینترنتی، یک بسته هدیه به حجم ۲ گیگابایت با اعتبار ۷ روز برای شما در نظر گرفته شده است فعالسازی با کد دستوری

# 272 * 1000 *
سلام، سال نو مبارک ، سلامتی همه هموطنان و سالی پر خیر و برکت برای شما آرزومندم، ان شاالله  heart

همراه اول بسته ویژه سال ۱۴۰۵ :

https://mci.ir/nowruz
هدیه نوروزی وزارت ارتباطات به مردم ایران

وزارت ارتباطات به مناسبت نوروز، هدیه‌ای شامل اینترنت رایگان و دسترسی بدون هزینه به پلتفرم‌های نمایش خانگی به کاربران ارائه کرده است.وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مناسبت فرارسیدن نوروز، بسته‌ای ویژه برای کاربران اینترنت در نظر گرفته است.بر اساس این طرح،تمامی هموطنان می‌توانند از اول فروردین‌ماه به مدت ۱۵ روز،از ۵ گیگ اینترنت رایگان بهره‌مند شوند. همچنین در این بازه زمانی، تماشای فیلم‌ها و سریال‌های آرشیوی در پلتفرم‌هایی مانند نماوا، فیلیمو و فیلم‌نت به‌صورت رایگان در دسترس خواهد بود.متقاضیان برای دریافت این بسته اینترنتی نوروزی می‌توانند به نشانی https://my.gov.ir مراجعه کرده و نسبت به فعال‌سازی آن اقدام کنند.
هدیه تولد همراه اول :

شما امسال میتوانید در روز تولد خود یکی از موارد زیر را به انتخاب خود از همراه اول هدیه بگیرید :

۱- یکروز مکالمه
۲- بسته ترکیبی یکروزه ۱ گیگ + ۶۰ دقیقه
۳- ۱۲۰ امتیاز باشگاه فیروزه ای

با شماره گیری:           # 41 * 10 * 

موضوع‌های مرتبط احتمالی…
موضوع نویسنده پاسخ‌ها بازدیدها آخرین پست
  فروش ۱۸٠تومان شارژ ایرانسل france 0 768 17-12-2024، 04:09 PM
آخرین پست: france
  دریافت 2 هزار تومن شارژ رایگان ایرانسل، همراه و رایتل admin 0 5,683 05-10-2020، 12:08 AM
آخرین پست: admin
  خرید و فروش شارژ amazon021 40 25,132 22-08-2020، 09:28 AM
  1گیگ اینترنت رایگان ایرانسل admin 0 2,372 11-04-2020، 06:33 PM
  شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول admin 229 231,183 23-12-2019، 03:02 AM
آخرین پست: amirpaxx

پرش سریع به انجمن:

کاربران در حال مشاهده این موضوع: 1 مهمان