21-01-2016، 12:25 AM
مواد اولیه:
ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده 450 گرم
تخم مرغ 10عدد
کنسرو لوبیا 1 قوطی
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن 1 قاشق
پنیر چدار 300 گرم
نان پیتا یا تافتون 10 عدد
طرز تهیه:
1- در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.
2- فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید. سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.
3- لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.
4- نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید. حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید. در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید. سپس لقمه های خوشمزه بوریتوس را سرو کنید.
ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده 450 گرم
تخم مرغ 10عدد
کنسرو لوبیا 1 قوطی
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن 1 قاشق
پنیر چدار 300 گرم
نان پیتا یا تافتون 10 عدد
طرز تهیه:
1- در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.
2- فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید. سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.
3- لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.
4- نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید. حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید. در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید. سپس لقمه های خوشمزه بوریتوس را سرو کنید.