بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول گفتگو تاپیک شارژ تومانی درباره 100هزار همراه

تاپیک گفتگو درباره شارژ 100هزار تومانی همراه اول
بختك

دوست عزيزم...اين شركت هر فصل جايزه ميده و مسابقه ميزاره...ولي اين ودره چون زياد هجوم اوردن...بيخيال شده انگار

شما بايد زودتر شركت ميكردي عزيز
پاسخ

وحيد براي من نيومد....سند هم فرستادم...من فكر نكنم ربطي داشته باشه...مطمئن باش فردا برات ميفرستن شارژ رن
پاسخ

سپاس شده توسط vahid.q
دوستان بيخيال اين انگليسي بشيد...من فعال كردم....تا فعال كردم....فراوااااان پيام فرستاد و هزار يك جا كند از من...

و اينكه به كسي نداده تا الان...
پاسخ

سپاس شده توسط vahid.q
(27-07-2015، 08:43 PM)AMIR beIN SPORTS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وحيد براي من نيومد....سند هم فرستادم...من فكر نكنم ربطي داشته باشه...مطمئن باش فردا برات ميفرستن شارژ رن

خدا کنه ک بفرستن ،راسی یه نکته من مسابقه جشنواره رو لغو کردم ها مشکل نداره؟؟ولی اون هفته سوالات رو ک جواب صحیح دادم تبریک شارژ رو گفت ها،مشکل نداره لغو کردم؟
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران
(27-07-2015، 08:45 PM)vahid.q نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2015، 08:43 PM)AMIR beIN SPORTS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا کنه ک بفرستن ،راسی یه نکته من مسابقه جشنواره رو لغو کردم ها مشکل نداره؟؟ولی اون هفته سوالات رو ک جواب صحیح دادم تبریک شارژ رو گفت ها،مشکل نداره لغو کردم؟

چرا فکر کنم مشکل داره ودیگه نده البته باز امیدوار باشید
پاسخ

سپاس شده توسط vahid.q
دوستان اگه بتونیم شماره پشتیبانی شارژ ۱۰۰تومنی دومی رو پیدا کنیم زنگ بزنیم بپرسیم باید چندتا سوال انگلیسی جواب بدیمو از تهو تو قضیه سردر بیاریم ک چجوری ۱۰۰ت رو میده خیلی خوبه حتی اگه ۲۰ت هم کم کنه ۱۰۰ رو بده سود هس
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران
وحید خبر خوب برات

من هر 6 خطم را دوشنبه شب از ریشه لغو کردم...یعنی جشن آف را فرستادم...چون نداده بود و داشت پیام میفرستاد

حتمااااااااااا برات میریزن...من هم ناراحت بودم اول که لغو کردم شاید ندن....

ولی زنگ زدم و قانع کردمشون و الآن برام ریختن....

میدن بهت...فقط اگه میخوای یه تک زنگ بزن....نزنی هم 90 درصد میدن..بزنی میشه 100%
پاسخ

سپاس شده توسط vahid.q
(27-07-2015، 09:03 PM)AMIR beIN SPORTS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وحید خبر خوب برات

من هر 6 خطم را دوشنبه شب از ریشه لغو کردم...یعنی جشن آف را فرستادم...چون نداده بود و داشت پیام میفرستاد

شما هم سند فرستادی؟
پاسخ

سپاس شده توسط vahid.q
(27-07-2015، 09:03 PM)AMIR beIN SPORTS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وحید خبر خوب برات

خدا از دهنت بشنوه،شماره پشتیبانیشو داری بده زنگ بزنم ببینم چی میگن
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران
ه ه هـــــــــــی خـــــــدا Sad.gif همه شارژاشون گرفتن رفتن از این تاپیک Undecided.gif فقط من موندم ناکام  گریه  گریه هیچی نگرفتم  Angry.gif خو بیاین شارژتون قسمت کنین بامن اون شب یه سیم تلفات دادم  Biggrin.gif  که جواب سوال عرضه و تقاضا محصول پیدا شه  Tongue.gif یادتون نره

آری،آغــــــــــاز دوست داشتن اســــــــــت
گــــــــــر چه پایان راه نا پیداســــــــــت
مــــــــــن به پایان دگر نیندیشــــــــــم
کــــــــــه همین دوست داشتن زیباســــــــــت
پاسخ

سپاس شده توسط sky ، پرسپولیس کبیر