-
تنها در کشور ژاپن است که می توانید غذاهای عجیب و غریب مانند: کیک با طعم آب، نوشابه با طعم سیر و … پیدا کنید اما این بار سر دسته غذاهای عجیب در ژاپن رونمایی شده است که این غذای منحصر به فرد فراتر از ذهن هر انسانی خواهد بود.
شرکت تولیدی “کوچی” در جزیره “شیکوکو” تخم مرغی تولید کرده که بوی آن طبیعی بوده اما طعم مرکبات می دهد! این تخم مرغ های ویژه با نام “یوزو تاما” فروخته می شوند و طعم “یوزو” که یکی از مرکبات محبوب در ژاپن است را می دهد. اگر می خواهید طعم این میوه با خوردن این تخم مرغ متوجه شوید باید کمی آبلیمو را با آب گریپ فروت ترکیب کنید و سپس میل کنید.
مصرف کنندگان این تخم مرغ عنوان کردند که طعم آن شما را یاد میوه های طبیعی می اندازد و احتمالا خیال می کنید با دروغ و کلک این تخم مرغ ها به این شکل درآمده اند.
هیچ چیز در شکل ظاهری این تخم مرغ ها غیر طبیعی نیست و حتی بهتر از نمونه های موجود در بازار هستند. شرکت “کوچی” تا به حال چیزی در مورد نحوه درست کردن این مرکبات تخم مرغی بیان نکرده است و سعی دارد آن را به صورت یک راز پیش خودش نگه دارد.
تنها در کشور ژاپن است که می توانید غذاهای عجیب و غریب مانند: کیک با طعم آب، نوشابه با طعم سیر و … پیدا کنید اما این بار سر دسته غذاهای عجیب در ژاپن رونمایی شده است که این غذای منحصر به فرد فراتر از ذهن هر انسانی خواهد بود.
شرکت تولیدی “کوچی” در جزیره “شیکوکو” تخم مرغی تولید کرده که بوی آن طبیعی بوده اما طعم مرکبات می دهد! این تخم مرغ های ویژه با نام “یوزو تاما” فروخته می شوند و طعم “یوزو” که یکی از مرکبات محبوب در ژاپن است را می دهد. اگر می خواهید طعم این میوه با خوردن این تخم مرغ متوجه شوید باید کمی آبلیمو را با آب گریپ فروت ترکیب کنید و سپس میل کنید.
مصرف کنندگان این تخم مرغ عنوان کردند که طعم آن شما را یاد میوه های طبیعی می اندازد و احتمالا خیال می کنید با دروغ و کلک این تخم مرغ ها به این شکل درآمده اند.
هیچ چیز در شکل ظاهری این تخم مرغ ها غیر طبیعی نیست و حتی بهتر از نمونه های موجود در بازار هستند. شرکت “کوچی” تا به حال چیزی در مورد نحوه درست کردن این مرکبات تخم مرغی بیان نکرده است و سعی دارد آن را به صورت یک راز پیش خودش نگه دارد.