04-01-2016، 08:26 PM
تخم مرغ و بایدها و نبایدهای آن در طب سنتی
بهترین آن بزرگ و در همان روز تخمگذاری شده باشد
برای جلوگیری از فساد در گرما (و عدم دسترسی به یخچال) بهتر است در نمک نگهداری شود.
مزاج آن: زرده آن مايل به گرمی تا آخر درجه اول است و سفيدة آن سرد و تر در دوم
زرده تخممرغ نيمبرشت (عسلی)، قابلیت تغذیه بالای دارد و تولید مواد خوب و سالم می کند و فضولات کمی دارد
زرده تخممرغ مقوي قلب و مغز و نیروی جنسی است.
زرده تخممرغ مفید در از دست دادن خون و در دوره نقاهت بیماریها مفید است.
بعد از تخممرغ، تخم پرندگان کوچک مثل کبک و بلدرچین قرار دارد.
تخم اردك و مرغابي و تخمهای مشابه آنها غليظ و ديرهضم بوده، بوي بد دارد و خلط فاسد تولید می کند.
مناسبترین و زودهضمترین و خونسازترین شکل پخت تخم مرغ: نيمبرشت؛
جوشاندن زیاد تخم مرغ باعث دیر هضمی آن مخصوصا در معده های رطوبی می شود و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است.
مصرف زیاد تخم مرغ مخصوصا سفیده آن برای مزاجهاي سرد و معدههاي ضعيف مضر است.
اصلاح با نمك و فلفل و سركه كه سبب لطيف شدن آن میشود.
خوردن زرده خام آن جهت تصفیه صوت و سوزش مثانه مفید است.
سفیده آن تولید کننده خلط خام و لزج و دیر هضم است و فقط معده های گرم و ورزشکاران می توانند آن را کاملا هضم کنند.
توصیه شده از مصرف زیاد سفیده تخم مرغ در دوره بارداری پرهیز شود مخصوصا خانم هایی که احتمال سقط دارند.
مصرف زیاد و طولانی مدت تخممرغ باعث ایجاد لکهای پوستی در صورت و بادهای سرد در طحال و معده می شود.
همچنین بیماران دارای سنگ کیسه صفرا یا مستعد آن بهتر است از مصرف تخم مرغ پرهیز نمایند.
بهترین آن بزرگ و در همان روز تخمگذاری شده باشد
برای جلوگیری از فساد در گرما (و عدم دسترسی به یخچال) بهتر است در نمک نگهداری شود.
مزاج آن: زرده آن مايل به گرمی تا آخر درجه اول است و سفيدة آن سرد و تر در دوم
زرده تخممرغ نيمبرشت (عسلی)، قابلیت تغذیه بالای دارد و تولید مواد خوب و سالم می کند و فضولات کمی دارد
زرده تخممرغ مقوي قلب و مغز و نیروی جنسی است.
زرده تخممرغ مفید در از دست دادن خون و در دوره نقاهت بیماریها مفید است.
بعد از تخممرغ، تخم پرندگان کوچک مثل کبک و بلدرچین قرار دارد.
تخم اردك و مرغابي و تخمهای مشابه آنها غليظ و ديرهضم بوده، بوي بد دارد و خلط فاسد تولید می کند.
مناسبترین و زودهضمترین و خونسازترین شکل پخت تخم مرغ: نيمبرشت؛
جوشاندن زیاد تخم مرغ باعث دیر هضمی آن مخصوصا در معده های رطوبی می شود و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است.
مصرف زیاد تخم مرغ مخصوصا سفیده آن برای مزاجهاي سرد و معدههاي ضعيف مضر است.
اصلاح با نمك و فلفل و سركه كه سبب لطيف شدن آن میشود.
خوردن زرده خام آن جهت تصفیه صوت و سوزش مثانه مفید است.
سفیده آن تولید کننده خلط خام و لزج و دیر هضم است و فقط معده های گرم و ورزشکاران می توانند آن را کاملا هضم کنند.
توصیه شده از مصرف زیاد سفیده تخم مرغ در دوره بارداری پرهیز شود مخصوصا خانم هایی که احتمال سقط دارند.
مصرف زیاد و طولانی مدت تخممرغ باعث ایجاد لکهای پوستی در صورت و بادهای سرد در طحال و معده می شود.
همچنین بیماران دارای سنگ کیسه صفرا یا مستعد آن بهتر است از مصرف تخم مرغ پرهیز نمایند.
شارژ رایگان همراه اول با ارسال ==>
415561023
به 201013
415561023
به 201013