بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 48 رای - 2.48 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول مـسـابـقـات هـمـراه ايـرانـسـل و

مـسـابـقـات ايـرانـسـل و هـمـراه اول
(10-04-2016، 12:10 AM)alireza6677 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
737637 که نداد
حداقل یکی 737471 رو تست کنه.

نمیده

سپاس شده توسط rozbehgol ، S I L E N C E ، 110 ، alireza6677 ، m.javad
(10-04-2016، 12:10 AM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۷۳۷۶۳۷ دیشب خودم تست کردم نداد شارژشو

حمید چرا اینجوری شد این ۷۳۷۶۳۷؟
این نیز بگذرد!

سپاس شده توسط S I L E N C E
471،میده .پنج بار بفرستین .هزاریه پیناش
نشود فاش کسی آنچه میان من و توست

سپاس شده توسط "TAGHDIR"
737637 اصن پیام انبوه که شارژ میده رو کسی دیده؟

(10-04-2016، 12:13 AM)amita_reza نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2016، 12:10 AM)hamid06 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۷۳۷۶۳۷ دیشب خودم تست کردم نداد شارژشو

حمید چرا اینجوری شد این ۷۳۷۶۳۷؟
والا خودمم توش موندم تا غروب مشکلی نداشت
فقط اینو مطمئنم که این سامانه شارژشو نداده

سپاس شده توسط S I L E N C E ، amita_reza ، m.javad ، "TAGHDIR" ، ENTERTAIN-ME ، 110
اوکی حمید .اقا ناموسا بیایید اعتصاب کنیم .اینا فایده نداره قبلا هفته دو سه تا شارج فقط از اپسان داشتیم .اما حالا هفته دوتا ش فعال میشه ک اونم نصف شارجمونو میخوره و دراخر بهمون نمیده

سپاس شده توسط nima136 ، gandilak
۷۳۷۶۶۰ هم که ۱ روز دیرتر از بقیه عضو شده بودم پیامش میگفت دو روز بعد شارژ بگیرید اونم نداد.
این نیز بگذرد!

(10-04-2016، 12:15 AM)ENTERTAIN-ME نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
737637 اصن پیام انبوه که شارژ میده رو کسی دیده؟

دیروز این واسم اومد

سهمیه رایگان کارت شارژ 2000 تومانی برای مشترکین وفادار ایرانسلی 
با ارسال عدد1 آن را دریافت کنید 
کافیست جزو 1000 نفر اول مسابقه باشید
پیامبر اسلام میفرماید: 
روزگاری فراخواهد رسید ک مردم مالی ک بدست شان میرسد اهمیتی نمیدهند از راه حلال است یا حرام.
"بخاری"

سپاس شده توسط ENTERTAIN-ME
(10-04-2016، 12:15 AM)мαяуαмι نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
471،میده .پنج بار بفرستین .هزاریه پیناش

نمیده فقط تو هنگی سامانه بعضی وقتا شارژ میده

سپاس شده توسط amita_reza ، 110 ، "TAGHDIR" ، m.javad ، BEHDAD LOVEHOLY ، мαяуαмι
يه دونه داد_بازگفت بذار24ساعت بگذره
خاك توسرآدم كمبوددار
ازمردش بگير تازنش ...