20-01-2016، 11:05 PM
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺑﺮﻧﺞ 1000 ﮔﺮﻡ
ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ 1 ﻋﺪﺩ
ﻣﺎﺳﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﮐﻢ ﭼﺮﺏ 1000 ﮔﺮﻡ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ 2 ﮔﺮﻡ
ﺭﻭﻏﻦ 250 ﮔﺮﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 6 ﻋﺪﺩ
ﻧﻤﮏ ﻗﺪﺭﯼ
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ :
ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﻣﯿﭙﺰﯾﻢ ﺑﻄﻮﺭﯾﮑﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺘﻦ ﯾﮏ ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ ﺁﺏ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ . ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻤﯽ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﺣﻞ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻣﺎﺳﺖ ﺭﺍ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻧﺼﻒ ﺍﺯ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺳﺎﺋﯿﺪﻩ ﺣﻞ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﺁﺑﺠﻮﺵ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺳﻪ ﻋﺪﺩ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺎﺳﺖ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺎﺳﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺑﺎﻧﯿﻢ ( ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺭﻭﺯ ﯾﺎ ﺷﺐ ﻗﺒﻞ ﺩﺭ ﻣﺎﺳﺖ ﺑﺨﻮﺍﺑﺎﻧﯿﻢ ) ﭘﻠﻮ ﺭﺍ ﺁﺑﮑﺶ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﻪ ﯾﮏ ﻇﺮﻑ ﻧﺴﻮﺯ ﯾﺎ ﺩﯾﮓ ﺭﺍ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻋﺪﺩ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻧﺼﻒ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﻣﻼﻗﻪ ﺍﺯ ﻣﺎﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺧﻮﺍﺑﺎﻧﺪﻩ ﺍﯾﻢ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺩﻭ ﺳﻪ ﮐﻔﮕﯿﺮ ﺑﺮﻧﺞ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﯾﻪ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﻪ ﻇﺮﻑ ﺑﺎ ﭘﺸﺖ ﻗﺎﺷﻖ ﺻﺎﻑ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﻭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﭼﯿﺪﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﻣﯽ ﭘﻮﺷﺎﻧﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﻓﺸﺎﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﭽﺴﺒﺪ ﺁﺏ
ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻭ ﺳﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭖﺧﻮﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺁﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﺎﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺑﺮﻧﺞ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﯾﻢ ﻭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮ ﯾﺎ ﺭﻭﯼ ﺁﺗﺶ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺑﻤﺪﺕ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﺪ ( ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻓﺮ 350 ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﯾﺖ ) ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﺮ ﻗﺪﺭ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﻭ ﻣﺪﺕ ﻃﺒﺦ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ، ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﺗﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭ ﻣﻮﻗﻊ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﮐﻤﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺍﻍ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻭﯼ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯿﮑﻪ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻧﺴﻮﺯ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺑﻄﻮﺭ ﻗﺎﻟﺒﯽ ﺩﺭ ﺩﯾﺲ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﯾﮓ ﻣﺴﯽ ﺗﻬﯿﻪ ﻧﻤﻮﺩﯾﻢ ﺩﯾﮓ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺁﺗﺶ ﺑﺮ ﻣﯿﺪﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺁﺏ ﺳﺮﺩﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﮐﻤﯽ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻣﻮﻗﻊ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﺑﻄﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﻧﺸﻮﺩ ﺗﮑﻪ ﺗﮑﻪ ﺑﺎ ﮐﻔﮕﯿﺮ ﺩﺭ ﺩﯾﺲ ﻣﯿﮑﺸﯿﻢ ﻭ ﺩﻗﺖ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ﺁﻥ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺍﺯ ﺩﯾﮓ ﺟﺪﺍ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺩﯾﺲ
ﭘﻠﻮ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﯿﻢ .
ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﺴﯽ ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﺩ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻗﻄﺮ ﺑﺮﻧﺞ ﮐﻤﺘﺮ ﻭ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ﺁﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ . ﻭ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺩﻭ ﮐﯿﻠﻮ ﻣﺎﺳﺖ ﮐﯿﺴﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﻤﺎﻟﯽ ﺑﺮﯾﺰﯾﻢ ﺁﺏ ﺁﻥ ﮐﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺪﻭﺩ ﯾﮏ ﮐﯿﻠﻮ ﮔﺮﺩﯾﺪ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﻢ .
ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﯾﻢ ﺑﺎ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ، ﻟﺬﺕ ﮐﺎﻓﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﻩ ﻭ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺧﻮﺷﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺳﭙﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ .
ﻧـﻮﺵ ﺟﺎﻥ
ﺑﺮﻧﺞ 1000 ﮔﺮﻡ
ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ 1 ﻋﺪﺩ
ﻣﺎﺳﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﮐﻢ ﭼﺮﺏ 1000 ﮔﺮﻡ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ 2 ﮔﺮﻡ
ﺭﻭﻏﻦ 250 ﮔﺮﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 6 ﻋﺪﺩ
ﻧﻤﮏ ﻗﺪﺭﯼ
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ :
ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﻣﯿﭙﺰﯾﻢ ﺑﻄﻮﺭﯾﮑﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺘﻦ ﯾﮏ ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ ﺁﺏ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ . ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻤﯽ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﺣﻞ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻣﺎﺳﺖ ﺭﺍ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻧﺼﻒ ﺍﺯ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺳﺎﺋﯿﺪﻩ ﺣﻞ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﺁﺑﺠﻮﺵ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺳﻪ ﻋﺪﺩ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺎﺳﺖ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺎﺳﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺑﺎﻧﯿﻢ ( ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺭﻭﺯ ﯾﺎ ﺷﺐ ﻗﺒﻞ ﺩﺭ ﻣﺎﺳﺖ ﺑﺨﻮﺍﺑﺎﻧﯿﻢ ) ﭘﻠﻮ ﺭﺍ ﺁﺑﮑﺶ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﻪ ﯾﮏ ﻇﺮﻑ ﻧﺴﻮﺯ ﯾﺎ ﺩﯾﮓ ﺭﺍ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻋﺪﺩ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻧﺼﻒ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﻣﻼﻗﻪ ﺍﺯ ﻣﺎﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺧﻮﺍﺑﺎﻧﺪﻩ ﺍﯾﻢ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺩﻭ ﺳﻪ ﮐﻔﮕﯿﺮ ﺑﺮﻧﺞ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﯾﻪ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﻪ ﻇﺮﻑ ﺑﺎ ﭘﺸﺖ ﻗﺎﺷﻖ ﺻﺎﻑ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﻭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﭼﯿﺪﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﻣﯽ ﭘﻮﺷﺎﻧﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﻓﺸﺎﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﭽﺴﺒﺪ ﺁﺏ
ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻭ ﺳﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭖﺧﻮﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺁﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﺎﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺑﺮﻧﺞ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﯾﻢ ﻭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮ ﯾﺎ ﺭﻭﯼ ﺁﺗﺶ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺑﻤﺪﺕ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﺪ ( ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻓﺮ 350 ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﯾﺖ ) ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﺮ ﻗﺪﺭ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﻭ ﻣﺪﺕ ﻃﺒﺦ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ، ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﺗﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭ ﻣﻮﻗﻊ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﮐﻤﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺍﻍ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻭﯼ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯿﮑﻪ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻧﺴﻮﺯ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺑﻄﻮﺭ ﻗﺎﻟﺒﯽ ﺩﺭ ﺩﯾﺲ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﯾﮓ ﻣﺴﯽ ﺗﻬﯿﻪ ﻧﻤﻮﺩﯾﻢ ﺩﯾﮓ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺁﺗﺶ ﺑﺮ ﻣﯿﺪﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺁﺏ ﺳﺮﺩﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﮐﻤﯽ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻣﻮﻗﻊ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﺑﻄﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﻧﺸﻮﺩ ﺗﮑﻪ ﺗﮑﻪ ﺑﺎ ﮐﻔﮕﯿﺮ ﺩﺭ ﺩﯾﺲ ﻣﯿﮑﺸﯿﻢ ﻭ ﺩﻗﺖ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ﺁﻥ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺍﺯ ﺩﯾﮓ ﺟﺪﺍ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺩﯾﺲ
ﭘﻠﻮ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﯿﻢ .
ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﺴﯽ ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﺩ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻗﻄﺮ ﺑﺮﻧﺞ ﮐﻤﺘﺮ ﻭ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ﺁﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ . ﻭ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺩﻭ ﮐﯿﻠﻮ ﻣﺎﺳﺖ ﮐﯿﺴﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﻤﺎﻟﯽ ﺑﺮﯾﺰﯾﻢ ﺁﺏ ﺁﻥ ﮐﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺪﻭﺩ ﯾﮏ ﮐﯿﻠﻮ ﮔﺮﺩﯾﺪ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﻢ .
ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﯾﻢ ﺑﺎ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ، ﻟﺬﺕ ﮐﺎﻓﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﻩ ﻭ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺧﻮﺷﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺳﭙﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ .
ﻧـﻮﺵ ﺟﺎﻥ