17-06-2015، 09:25 PM
خب دوستان خیلی از کاربران دنبال هک کردن مودم های دیگران هستن و دوست دارن به رایگان از وایفای دیگران استفاده کنند امروز که داشتم مودممو نگاه میکردم و بهش ابراز علاقه میکردم که از دست ایرانسل نجاتم داده
یهو چراغ مودم شروع کرد به چشمک زدن مثل برق این در حالی بود که اصلا من از اینترنت استفاده نمیکردم وارد برنامه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شدم و دیدم دو گوشی به مودم وصل شدن و دارن باهاش دانلود میکنن بله مودمو هک کرده بودن و داشتن دزدی می کردن ( دو نفر پشت خونه نشسته بودن ولی دیر فهمیدم )
در کل خواستم بگم هک کردن مودم دیگران هیچ فرقیبا دزدی نداره چون در همون لحظه من 30 هزار برای 8 گیگ نت داده بودم و اونا مفت استفاده میکردن ( دزدی که فقط بالا رفتن از دیوار دیگران نیست از پشت دیوار و فاصله 50 متری هم میشه دزدی کرد)
خلاصه اگه گرفتمشون ازشون براتون فیلم مستند میگیرم وایفای هم خامشو کردیم چون رمز ورود به مودمو یادم رفته مجبوریم رست کنیم
هک کردن مودم خیلی ساده شده ولی با روش های ساده ای هم میشه جلو ش رو گرفت در اینده اموزش کامل جلوگیری از هک مودم رو براتون میذاریم
تلگرام موبایل روز @dailymobile