کیک بخار پز
سلام دوستان
برای کسانی که به فر دسترسی ندارن یا فرشون خرابه گزینه ی بسیار خوبیه
برای کسانی هم که میخوان کاپ کیک درست کنن هم خوبه
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع نصف لیوان
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری سر خالی
وانیل 1 قاشق چای خوری
ارد 2 لیوان
منظور هم از لیوان همین لیوان های دسته داری که همه توی خونه هامون داریم
اگر هم میخواید کیک کامل کاکائویی باشه پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری اگر هم نه میتوانید کمی زعفران دم
کرده بریزید.
خوب ابتدا ارد و کاکائو و وانیل و بکینگ پودر باهم مخلوط میکنیم و سه بار الک کنید
تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا پف کنه .
بعد شیر و روغن را میریزیم و میزنیم تا کاملا با بقیه مواد مخلوط شوند و بعد اهسته اهسته مواد خشکمون را
اضافه میکنیم اگر میخواهید کیک کاملا کاکائویی باشه خوب کاکائو را با مواد خشک الک میکنیم و اضافه میکنیم
اگه نه میخواید زعفرانی باشه زعفران دم کرده را همراه شیر و روغن اضافه کنید
سعی کنین هم زدن ها تون در یک جهت باشه.
خوب وقتی که مواد خشک هم مخلوط کردیم موادمون کاملا یک دست شد میتونید تقسیمشون کنید و کیک
دورنگ بپزید میتونید هم یک رنگ باشه
بعد میریزیم تو فنجان یا ظروف سوفله چرب شده تون . سرشو زیاد پر نمیکنیم چون پف میکنه و میریزه .
بعد تو یک قابلمه این ظروف پر شده رو بچینین و توش اب بریزین مقدار اب باید تا نصفه های فنجان رو
بگیره بیشتر از اون نه
در ظرف رو دمکنی بزارین بعد ابتدا با حرارت زیاد پزین تا اب به درجه جوش برسه بعد حرارتش رو کم کنین و تو
حرارت ملایم تا 30 -35 دقیقه بپزین بعد در ظرف رو مثل فر تا بیست دقیقه باز نمیکنیم و یکی رو
امتحان میکنیم با چنگال اگه به چنگال نچسبید کیک حاضره
با این مقدار مواد تقریبا 6 فنجان و 3 پیاله پر میشود
نوش جانتون حتما امتحان کنید
سلام دوستان
برای کسانی که به فر دسترسی ندارن یا فرشون خرابه گزینه ی بسیار خوبیه
برای کسانی هم که میخوان کاپ کیک درست کنن هم خوبه
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع نصف لیوان
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری سر خالی
وانیل 1 قاشق چای خوری
ارد 2 لیوان
منظور هم از لیوان همین لیوان های دسته داری که همه توی خونه هامون داریم
اگر هم میخواید کیک کامل کاکائویی باشه پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری اگر هم نه میتوانید کمی زعفران دم
کرده بریزید.
خوب ابتدا ارد و کاکائو و وانیل و بکینگ پودر باهم مخلوط میکنیم و سه بار الک کنید
تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا پف کنه .
بعد شیر و روغن را میریزیم و میزنیم تا کاملا با بقیه مواد مخلوط شوند و بعد اهسته اهسته مواد خشکمون را
اضافه میکنیم اگر میخواهید کیک کاملا کاکائویی باشه خوب کاکائو را با مواد خشک الک میکنیم و اضافه میکنیم
اگه نه میخواید زعفرانی باشه زعفران دم کرده را همراه شیر و روغن اضافه کنید
سعی کنین هم زدن ها تون در یک جهت باشه.
خوب وقتی که مواد خشک هم مخلوط کردیم موادمون کاملا یک دست شد میتونید تقسیمشون کنید و کیک
دورنگ بپزید میتونید هم یک رنگ باشه
بعد میریزیم تو فنجان یا ظروف سوفله چرب شده تون . سرشو زیاد پر نمیکنیم چون پف میکنه و میریزه .
بعد تو یک قابلمه این ظروف پر شده رو بچینین و توش اب بریزین مقدار اب باید تا نصفه های فنجان رو
بگیره بیشتر از اون نه
در ظرف رو دمکنی بزارین بعد ابتدا با حرارت زیاد پزین تا اب به درجه جوش برسه بعد حرارتش رو کم کنین و تو
حرارت ملایم تا 30 -35 دقیقه بپزین بعد در ظرف رو مثل فر تا بیست دقیقه باز نمیکنیم و یکی رو
امتحان میکنیم با چنگال اگه به چنگال نچسبید کیک حاضره
با این مقدار مواد تقریبا 6 فنجان و 3 پیاله پر میشود
نوش جانتون حتما امتحان کنید