بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول گفتگو تاپیک شارژ تومانی درباره 100هزار همراه

تاپیک گفتگو درباره شارژ 100هزار تومانی همراه اول
(27-07-2015، 07:17 PM)Na333r نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وستان شارژ ۱۰۰تومنی دومی باید چندتا سوال جواب بدیم تا شارژ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظرم الان بهترین موقس تا دستشون تو شارژ دادن هس این شارژو بگیریم

منظورت همون سوال انگلیسیه میفرسته؟
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران
(27-07-2015، 07:22 PM)msd نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2015، 07:17 PM)Na333r نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وستان شارژ ۱۰۰تومنی دومی باید چندتا سوال جواب بدیم تا شارژ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظرم الان بهترین موقس تا دستشون تو شارژ دادن هس این شارژو بگیریم

بله
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران
(27-07-2015، 07:22 PM)AMIR beIN SPORTS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز اون فرق میکنه

تا اون یکی رو فعا لودر برات پیام میفرسته و روزی 2.3 تومن از شارژت میکنه

تازه کسی هم نگفته که از اون تا حالا شارژ گرفتن

باز تصمیم با خودت است
ممنون دادا از راهنماییت
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران
دوستان جریان این پیام چیه؟هنوز شارژ رو نگرفتم ها:

مشترک گرامی به شماره 0917*****
به دلیل کسب 2020 امتیاز در سرویسهای ما، امکان حضور شما در جشنوراه شارژ و هدیه از ساعت ۱۲:۰۰ امروز فعال شده است. برای تایید حضور خود ۵ را به ۲۰۲۱ ارسال نمایید. متاسفانه در صورت عدم تایید شما تا ساعت ۲۴:۰۰ تاریخ ۶ مرداد ۱۳۹۴ این امکان غیرفعال می شود.
پاسخ

سلام بچه ها منم میخوام شارژ رایگان همراه اول بگیرم ولی میشه یکی برام کامل توضیح بده چیکار کنم؟ خیلی احتیاج دارم. Sad.gif
انسانم آرزوست ...  -_-
پاسخ

دوست عزيزم ديگه مسابقه تموم شده....يه مدت محدود فقط ميشد گرفت عزيز
پاسخ

وحيد اينو ولش كن....تو ايميل رو بفرست براشون...سند را بفرست..من فرستادم ديروز...امروز به كل خط هام شارژ را ريخت...راحت
پاسخ

سپاس شده توسط vahid.q
خو مگه نگفته بودین تا آخر شهریور؟ Undecided.gif
مسابقه ی دیگه ای نیس؟
انسانم آرزوست ...  -_-
پاسخ

(27-07-2015، 07:22 PM)msd نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید کسی شماره پشتیبانی این مسابقه انگلیسی همراه اولو داره?
پاسخ

(27-07-2015، 08:31 PM)AMIR beIN SPORTS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وحيد اينو ولش كن....تو ايميل رو بفرست براشون...سند را بفرست..من فرستادم ديروز...امروز به كل خط هام شارژ را ريخت...راحت

والا دیروز ایمیل زدم بهشون پیگیر شدم واسه شارژ دیگه امروز صبح ایمیل داده بود ک سند رو بفرستید دیگه امروز سندرو فرستادم ببینم چی میشه،
الانم این إس آمد گفتم شاید ربطی ب این قضیه داره
پاسخ

سپاس شده توسط عاشق ایران