21-01-2016، 12:10 AM
دکتر احمدرضا درستی متخصص تغذیه و رژیم غذایی با توجه به تداوم آلودگی هوا گفت: میوههای سبز و قرمز تیره مانند لبو و کاهو حاوی بتاکاروتن بسیاری است که میتواند موجب افزایش مقاومت بدن در برابر مواد سمی موجود در هوای آلوده شود.
در این شرایط به افراد توصیه میشود میوه و سبزیجات سبز و قرمز تیره مانند لبو، کشمش سیاه هستهدار خشک شده، قسمت تیره کاهو و غیره را بیشتر مورد استفاده قرار دهند.
این دسته از مواد غذایی حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن است که مصرف آن، آنتی اکسیدان بسیار مناسبی برای مقابله با مواد سمی موجود در هوای آلوده دارد.
میوه و سبزیجات سبز تیره علاوه بر بتاکاروتن دارای مقدار زیادی منیزیم و کلروفیل است که بدن در زمان افزایش مواد سمی در محیط نیاز بیشتری به آن دارد.
همچنین به افراد توصیه میشود در زمان تشدید و پایداری آلودگی هوا مرکبات مانند پرتغال، نارنگی و غیره را افزایش دهند زیرا این میوهها دارای مقدار زیادی ویتامین C است که برای بدن لازم و ضروری است.
در این شرایط به افراد توصیه میشود میوه و سبزیجات سبز و قرمز تیره مانند لبو، کشمش سیاه هستهدار خشک شده، قسمت تیره کاهو و غیره را بیشتر مورد استفاده قرار دهند.
این دسته از مواد غذایی حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن است که مصرف آن، آنتی اکسیدان بسیار مناسبی برای مقابله با مواد سمی موجود در هوای آلوده دارد.
میوه و سبزیجات سبز تیره علاوه بر بتاکاروتن دارای مقدار زیادی منیزیم و کلروفیل است که بدن در زمان افزایش مواد سمی در محیط نیاز بیشتری به آن دارد.
همچنین به افراد توصیه میشود در زمان تشدید و پایداری آلودگی هوا مرکبات مانند پرتغال، نارنگی و غیره را افزایش دهند زیرا این میوهها دارای مقدار زیادی ویتامین C است که برای بدن لازم و ضروری است.